ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

"Τίτλοι τέλους σήμερα για τη Βέροια"

Αποτέλεσμα εικόνας για Βέροια Football League
Η Βέροια αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2) στάλθηκε το σχετικό έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή, με το οποίο ουσιαστικά επισημοποιήθηκε το ότι η ομάδα της Ημαθίας δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Football League.
Άλλωστε, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα τον τελευταίο καιρό, την είχαν φέρει σε σημείο... διάλυσης. Συγκεκριμένα, της είχε επιβληθεί διπλή αφαίρεση βαθμών, ενώ τη Δευτέρα (26/2) θα ακολουθούσε και τρίτη που θα σήμαινε την αυτόματη αποβολή της από το πρωτάθλημα.
Εξάλλου τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας την είχαν οδηγήσει στο γκρεμό... Συγκεκριμένα της είχε επιβληθεί διπλή αφαίρεση βαθμών, ενώ τη Δευτέρα (26/2) θα ακολουθούσε και τρίτη που θα σήμαινε την αυτόματη αποβολή της.
"Οι παίκτες έχουν πάει σπίτια τους"
Ο προπονητής της ομάδας, Τόλης Τερζής, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92,8 τόνισε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν φύγει ήδη για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
Για τους τίτλους τέλους της Βέροιας είπε:
Ναι, τίτλοι τέλους εχθές το μεσημέρι. Αυτή τη στιγμή η Βέροια δεν υπάρχει, χθες το μεσημέρι είχαμε το τελευταίο ραντεβού, τα παιδιά είχανε βγάλει μια ανακοίνωση το προηγούμενο Σάββατο πριν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, περιμέναμε μέχρι την Τετάρτη υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που είχαν υποσχεθεί κάποια πράγματα ότι θα αλλάζανε, χθες το μεσημέρι που είχαμε την προγραμματισμένη προπόνηση στις 15:00 δεν εμφανίστηκε κανείς να μας ενημερώσει. Τα παιδιά μείναμε στην απόφαση αυτή που είχανε βγάλει μέσω της ανακοίνωσης, χαιρετηθήκαμε μαζέψανε τα πράγματα τους και ήδη κάποια παιδιά έχουν πάει στα σπίτια τους.
Για τον επόμενο αγώνα με την Καλαμαριά είπε:
Είναι το παιχνίδι με την Καλαμαριά την Κυριακή, δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει η ομάδα. Θεωρώ ότι είναι αδύνατον ούτε μία στο εκατομμύριο, έτσι πιστεύω.
Για την ενημέρωση της Football League είπε:
Είναι θέμα χρόνου από την ΠΑΕ να στείλουν χαρτί κάτω στην Football League που λέει για απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο που είχε γίνει το καλοκαίρι με τον Αχαρναϊκό που σταμάτησε δηλαδή, κάτι ανάλογο θα γίνει και με εμάς θα στείλουνε χαρτί που σημαίνει ότι αυτόματα η ομάδα σταματάει το πρωτάθλημα.
Για την κατάσταση της Βέροιας είπε:
Αυτή η εξέλιξη είναι δυσάρεστη. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ότι εμείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές κάναμε τον δικό μας αγώνα μέσα στο γήπεδο. Είναι γνωστό ότι είχαμε το μικρότερο ρόστερ όσον αφορά την ποσότητα των ποδοσφαιριστών, όσον αφορά την ηλικία από όλη την κατηγορία. Στον 1ο γύρο καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 17 βαθμούς, είχαμε και ένα παιχνίδι λιγότερο εκείνο της αναβολής με την ομίχλη.
Θεωρητικά εμείς ήμασταν μέσα στον στόχο μας και μπορούσαμε να το παλέψουμε από εκεί και πέρα υπήρχαν άλλα προβλήματα τα οποία τα αντιμετωπίζαμε καθημερινά αλλά δεν ήταν και δικά μας θέματα να δώσουμε λύση εμείς, ήταν άλλων ανθρώπων. Είναι δύσκολη η κατάσταση αυτή, η Βέροια έχει μία ιστορία στο ποδόσφαιρο εκπροσωπεί μία ολόκληρη πόλη, εκπροσωπεί έναν νομό και θα αναγκαστεί η ομάδα αυτή να σταματήσει στα μέσα της σεζόν σίγουρα δεν είναι ευχάριστο.
Για την πληρωμή είπε:
Είχαμε πάρει πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, υπήρχαν όμως θέματα αρκετά.
Για τους αδερφούς Μπίκα είπε:
Υπήρχε ενδιαφέρον από αυτούς τους ανθρώπους αλλά δεν ήταν αυτό το διάστημα ήταν πριν από έναν χρόνο δηλαδή πέρυσι τέτοιο καιρό.
Για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον ΟΦΗ:
Εγώ τότε είχα μιλήσει για το αγωνιστικό κομμάτι. Είχα επικεντρωθεί όταν ξεκίνησε το παιχνίδι και όταν τελείωσε δεν είχα πει κάτι άλλο. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ το παρεξήγησαν και το πήρανε διαφορετικά εγώ μίλησα για το αγωνιστικό. Ο καθένας τα παίρνει και τα μεταφράζει όπως θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου