ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

"ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ - Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ... ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ!"


Την περασμένη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς χρέωσε επί της ουσίας την αδυναμία ύπαρξης έργου στα χρόνια που διοικεί το δήμο στην προηγούμενη δημοτική αρχή (!!!?), η οποία είχε υπογράψει μνημόνιο οικονομικής ενίσχυσης και συνεργασίας με την Ελληνικός Χρυσός στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ αυτός και η παράταξη του, ως γνωστόν χαρακτηρίζουν αυτή τη διαδικασία "τριγωνική" και την αποφεύγουν όπως "ο έξω από εδώ, το λιβάνι"...

"Η Super League σκέφτεται να μειώσει τις ομάδες των πλέι οφ"


Με πέντε αντί έξι ομάδες είναι πιθανό να διεξαχθούν τα πλέι οφ του επόμενου Πρωταθλήματος της Superleague.

"Έρχεται στην Ελλάδα το video assistance referee"

Την εισαγωγή στο πρωτάθλημα του video assistance referee προανήγγειλε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, κατά κατά τη συζήτηση του μίνι αθλητικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής.

"Προβάδισμα της ΝΔ με 18 μονάδες - Πώς κρίνουν οι πολίτες την απόφαση του Eurogroup"

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Προβάδισμα της ΝΔ με 16% - Δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ Διογκούμενη δυσαρέσκεια των πολιτών έναντι της κυβερνητικής πολιτικής καταγράφει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, την ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία αποτιμά αρνητικά τη συμφωνία στο Eurogroup. Ως αποτέλεσμα, η Νέα Δημοκρατία διευρύνει το προβάδισμά της στην πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Πρόσκληση:Παραδοσιακό γλέντι με τον αθλητικό σύλλογο "ΑΡΝΗ"!