ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

"Πάει για Ογκουνσότο η Τρίγλια"

Αποτέλεσμα εικόνας για Ογκουνσότο
Το κενό του Κομνηνάκη άμεσα φιλοδοξεί να καλύψει η Τρίγλια, που ούτως ή άλλως «ψαχνόταν» για ενίσχυση μεσοεπιθετικά, με στόχο την άνοδο, παρά την έλευση των Μέτσι και Μπακαρόπουλου.

Η ομάδα της Χαλκιδικής είναι σε ανοιχτή γραμμή με τρεις παίκτες, με στόχο να τους «κλείσει» όλους, αν είναι εφικτό! Για τη γραμμή κρούσης «παίζει» ένα όνομα-έκπληξη, ο… πολυσυζητημένος εσχάτως Πάτρικ Ογκουνσότο (λόγω της πρόθεσης συμμετοχής του στο… SURVIVOR 2 )!
Ο 34χρονος Νιγηριανός σταρ… κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά την άνοδο του Μακεδονικού και το «διαζύγιό» τους, ενώ ατού της Τρίγλιας δείχνει ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης, που συνεργάστηκε πριν μια πενταετία με τον Αφρικανό στράικερ στην Αναγέννηση Επανομής, της Φούτμπολ Λιγκ.
«Κλειδί» είναι το οικονομικό, αφού τον Ογκουνσότο διεκδικούν αρκετές ομάδες.
Εκτός από τον πρώην άσο των ΟΦΗ, Εργοτέλη, Αχαρναϊκού, Ερμιονίδας, Ολυμπιακού Βόλου, Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Δόξας Τριλόφου και αρκετών ομάδων ακόμα (στη λίστα υπάρχει ακόμα ένας φορ από το… πάνω ράφι, αλλά με ιδιαίτερες δυσκολίες για θετικό φινάλε), στο… σημάδι δείχνουν και οι Γιώργος Ιωαννίδης και Βασίλης Τιάγκος, αμφότεροι 19 ετών (γεννηθέντες το 1998).
Ο πρώτος είναι κεντρικός χαφ, με θητεία σε Αχιλλέα Τριανδρίας (συνεργασία με Γαλτσίδη) και πιο πρόσφατα Απόλλωνα Καλαμαριάς (χωρίς ευκαιρίες), ενώ ο δεύτερος είναι μεσοεπιθετικός από την Κ20 του Αγροτικού Αστέρα.

http://pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου