ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΜ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Η νυν δημοτική αρχή θέλει να βάλει λουκέτο
και στην παραδοσιακή μεταλλευτική δραστηριότητα της ΒΑ Χαλκιδικής
Ο εκτελών χρέη δημάρχου Γιώργος Ζουμπάς πέταξε και το τελευταίο φύλλο συκής που κρατούσε για τα προσχήματα η νυν δημοτική αρχή σε βάρος της πολυπληθούς μεταλλευτικής κοινότητας του Δήμου Αριστοτέλη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της επιτροπής της ποιότητας ζωής στο Δήμο Αριστοτέλη με θέμα τις ΜΠΕ των ερευνητικών γεωτρήσεων στη Στρατονίκη τάχθηκε κατά με βασική αιτιολογία ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί επέκταση της παραδοσιακής μεταλλευτικής δραστηριότητας (!!!), ενώ όπως τόνισε η παράταξη του τάσσεται υπέρ του αποχαρακτηρισμού των 317.000 στρεμμάτων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Τέλος πρόσθεσε ότι το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πρόκειται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Για την ιστορία να πούμε ότι τη γνωμοδότηση της ΜΠΕ καταψήφισαν οι: Γιώργος Ζουμπάς, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Χριστόδουλος Γιουβανάκης και Ιωάννης Δουλάκης, ενώ την υπερψήφισε ο Γιώργος Κούκος.

Νομίζουμε ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον. Η νυν δημοτική παράταξη θέλει να βάλει λουκέτο και στην παραδοσιακή μεταλλευτική δραστηριότητα, όταν γνωμοδοτεί κατά των ερευνητικών γεωτρήσεων στο μεταλλείο των Μάντεμ Λάκκου, του οποίου το κοίτασμα έχει ξοφλήσει. 

Τα όσα έλεγε προεκλογικά τόσο ο παραιτηθείς - εκλεγείς Γιάννης Μίχος περί διατήρησης της υπάρχουσας - παραδοσιακής μεταλλευτικής δραστηριότητας, όσο και ο εκτελών χρέη δημάρχου μέχρι πρότινος τελικά ήταν παραμύθια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου