ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Βόμβα από τον Άρη Παλαιοχωρίου για την θέση του προπονητή"

«Αγγίζει» Αλεξίου ο Άρης Παλαιοχωρίου!
Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη Παλαιοχωρίου δείχνει να βρίσκεται ο Αλέξης Αλεξίου και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα «κλείσει» η συμφωνία με την ομάδα της Χαλκιδικής, για να διαδεχτεί τον Λεωνίδα Υφαντίδη στο παρθενικό «ταξίδι» στη Γ΄ Εθνική!

Το μεγάλο φαβορί για τους «κιτρινόμαυρους» δείχνει πλέον ο Αλεξίου, που είναι ψηλά στη λίστα της διοίκησης του Κώστα Μαρκογιάννη και απέκτησε αβαντάζ στην… κούρσα για τον πάγκο (εξετάστηκαν ακόμα οι Βαγγέλης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Σκούνας και μια περίπτωση ακόμα).
Ο έμπειρος τεχνικός στο παρελθόν δούλεψε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Εορδαϊκό, Γάζωρο, Πιερικό, Κ20 ΠΑΟΚ, Καστοριά, Οδυσσέα Κορδελιού, Ηλιούπολη, Εθνική Νέων, έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία σε πάγκους ομάδων Β΄ και Γ΄ Εθνικής και αναδεικνύοντας σημαντικούς παίκτες.
Ο Αλέξης Αλεξίου βεβαίως είναι μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, έχοντας πέρασμα ως παίκτης μεταξύ άλλων από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και φυσικά παρουσία στην Εθνική, με την οποία έπαιξε και στο Μουντιάλ των ΗΠΑ (1994).
ΚΟΝΤΑ Ο ΣΑΜΠΙΑΣΒΙΛΙ, ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΡΩΝΑ
Μετά τον Αλμπέρτο Σιμόνι, ο Άρης δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα και από τον 26χρονο αριστερό μπακ και αρχηγό του ΑΟ Καρδίας, Τάσο Κουκουρώνα, που έχει παίξει παλιότερα και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων (απασχόλησε και άλλες ομάδες, όπως η Επανομή). Μια ανάσα από την ανανέωση το Παλαιοχώρι (μετά τους Αποστολά, Αποστόλου, Κουκουλέκη) δείχνει ο μεσοεπιθετικός, Γιώργος Σαμπιασβίλι, ενώ για τους… Θεσσαλονικείς (Προβατίδης, Χατζημηνάς, Λουιζίδης, Καμπούρης, Μήτσικας, Πόπτσης, Κομπαλία) θα αποφασίσει ο νέος τεχνικός.

http://pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου