ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Νικήθηκε με "πέτσινο" πέναλτι η Τρίγλια στην Κέρκυρα!

Η Τρίγλια δεν κατάφερε να επικρατήσει και της Λευκίμμης, ωστόσο το τέρμα των γηπεδούχων προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι.


Το ταξίδι της Τρίγλιας στο κύπελλο Ερασιτεχνών τελείωσε σήμερα στην Κέρκυρα, κάπως άδοξα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Λευκίμμη, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσεβανέδη στο 76ο λεπτό, ενώ το κέρδισε ο Ίσερης από τον Μιλκούδη. Ωστόσο, η απόφαση του διαιτητή Μάντζιου συνοδεύτηκε από έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας της Χαλκιδικής. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και δεν δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στο δεύτερο οι προσπάθειες των δυο ομάδων ήταν μοιρασμένες. 

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ήταν στο 23ο λεπτό του αγώνα όταν ο Ίσερης προσπάθησε να νικήσει τον Καραβελίδη με κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας αντέδρασε κερδίζοντας και την κατοχή. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με την καλή εκτέλεση φάουλ του Μιλκούδη στο 32' που πέρασε λίγο πάνω από την εστία της ΑΕΛ. 
Στην επανάληψη, ο ΠΟΤ μπήκε δυνατά και έχασε ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία του σε όλο το ματς με τον Κομνηνάκη στο 46' που πάτησε περιοχή σούταρε από πλάγια αλλά ο Βάρελης του είπε όχι. Επόμενη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ ήρθε στο 62' με τον Τσεβανέδη που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 76' ήρθε το τέρμα που άνοιξε το σκορ για την Λευκίμμη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσεβανέδη. Έντονες διαμαρτυρίες στη συνέχεια από τους φιλοξενούμενους με τον Μλκούδη να δέχεται την κόκκινη(είχε δεχθεί κίτρινη και στην φάση του πέναλτι) για διαμαρτυρία. 

Από εκείνο το σημείο και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με τα νεύρα να κυριαρχούν. Με 10 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι καθώς ο Ίσερης στο 90' αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη του διαιτητή. 
Με την πίκρα της αμφισβητούμενης απόφασης αποχαιρετά το θεσμό του κυπέλλου Ερασιτεχνών η Τρίγλια που είναι άξια συγχαρητηρίων για την μέχρι τώρα πορεία της, ενώ η Λευκίμμη θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο στη φάση των «8».
Οι συνθέσεις:
ΑΕ Λευκίμμης (Γ. Σφακιανάκης): Βάρελης, Ίσερης Δ. (80′ Αναστασιάδης), Βούλγαρης, Μπριλάκης, Βιτουλαδίτης (30′ λ.τ. Κουρής), Μπονέρης (78′ Μυρίλλας), Ίσερης Α., Τσεβανέδης, Πατινιώτης, Πανταζής, Θεοδωράκης.
Πο Τρίγλιας (Γ. Κεφαλάς): Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Φιλιππίδης (90+4′ Κεφαλάς), Μπέσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Δόμπρογλου, Παπαδόπουλος, Παρμαξίδης (69′ Χρηστάρας), Κομνηνάκης, Σαρβανίδης.

http://pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου