ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

"Επιστολή απάντηση για την παραπληροφόρηση και τις ανακρίβειες που γράφτηκαν από τοπικό blog και λασπώνουν το όνομα του Μ.Ο.Απόλλων Αρναίας"

Αποτέλεσμα εικόνας για επιστολη

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε χθες, πως σε τοπικό blog αναρτήθηκε ένα άρθρο στο οποίο κατηγορείται η Δημοτική Αρχή επειδή συνάντησε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ομάδας μας και δεσμεύτηκε να μας βοηθήσει στο έργο μας.


Επισημαίνουμε λοιπόν, πως όλες οι ομάδες του Δήμου Αριστοτέλη όλων των αθλημάτων χρηματοδοτούνται από τον Δήμο, κάτι το οποίο γίνεται βάσει κριτηρίων και ανεξάρτητα με τις πεποιθήσεις ή την πολιτική κατεύθυνση της κάθε ομάδας. Επίσης, είναι γεγονός πως με την παρούσα Δημοτική Αρχή, γίνανε εργασίες στον χώρο του γηπέδου μας που είχαν να γίνουν χρόνια, και προχωράνε έργα που θα αναδείξουν τις προοπτικές του χώρου του γηπέδου, αλλά και του χωριού μας. Το κάθε σωματείο έχει την υποχρέωση να συνεργάζεται με τον Δήμο, και ο Δήμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μερικοί, προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα αυτονόητα. Ίσως θα βόλευε σε ορισμένους το γήπεδο να ήταν παρατημένα και ο Δήμος να είναι αδιάφορος γιατί έτσι θα έπαιζαν ευκολότερα τα πολιτικά τους παιχνίδια. Τέλος, κάνουμε γνωστό σε όλους ότι με τη παρούσα διοίκηση της ομάδας μας ουδέποτε πήραμε χορηγία από την Ελληνικός Χρυσός και οφείλουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος να ζητήσουν συγνώμη για τα ψέματα και την παραπληροφόρηση. Ο Απόλλων Αρναίας έχει πάρει μία στρατηγική απόφαση να βασιστεί στα δικά του παιδιά και να επενδύσει στα "φυτώρια" της ομάδας, ώστε χωρίς να χρειάζεται υψηλό budget τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει ξανά στα γήπεδα της Χαλκιδικής με δικά του παιδιά από την Αρναία και τα γύρω χωριά. Καλούμε λοιπόν το τοπικό blog που έγγραψε ανακρίβειες να αποκαταστήσει την αλήθεια και να σταθεί αρωγός της προσπάθειας του ιστορικού μας σωματείου.

Γιώργος Κούνδουρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου