ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

"Το Champions League αλλάζει! Κερδισμένη η Ιταλία..."



Σε μια σημαντική αλλαγή θα προχωρήσει η UEFA σε ό,τι αφορά στο Champions League. Θρίαμβος των "ισχυρών" που έχουν την πλειοψηφία των εισιτηρίων της διοργάνωσης. Ωφελήθηκε η Ιταλία.

"Αυτοί είναι οι όμιλοι του Champions League"

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2016-17. 

Άννα Κορακάκη: "Ουδέποτε προσκλήθηκα στο Προεδρικό, κάποιοι επέλεξαν να μη βρίσκομαι εκεί"

Με ένα εκτενές κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Άννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο επισημαίνει ότι ουδέποτε προσκλήθηκε στην εκδήλωση που έγινε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν των Ελλήνων Ολυμπιονικών. 

"Εκδόθηκε το βούλευμα, έκπτωτος και επίσημα ο Γκιρτζίκης!"

Το Συμβούλιο Εφετών εξέδωσε το βούλευμα για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας, το οποίο κοινοποιείται άμεσα στην ΕΠΟ και καθιστά τον Γκιρτζίκη και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, έκπτωτους!

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ"


Με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις αλλαγές που προωθούνται με το νέο προεδρικό διάταγμα για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών διευθύνσεων της χώρας και κατ' επέκταση και της Χαλκιδικής, ο δήμος Αριστοτέλη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: 

"Πόσο συχνά τρώτε μια χούφτα γλυκά ζελέ; Σίγουρα μετά το βίντεο αυτό θα τρώτε πολύ λιγότερα"

Η ζελατίνη παράγεται κυρίως από το κολλαγόνο που βρίσκεται στα οστά και στο δέρμα των ζώων. 

"Σοκαριστικό βίντεο από τη Βιβλική καταστροφή στην Ιταλία με πτήση drone"

Την έκταση της καταστροφής στο Αματρίτσε της Ιταλίας αποτυπώνει βίντεο από drone, ενώ αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων του Εγκέλαδου.

"H Χαλκιδικιώτισσα απο τη Νικήτη Στέλλα Σμαραγδή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο"

Η Στέλλα Σμαραγδή εν τέλει θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο (7-18 Σεπτεμβρίου).  Είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε Παραολυμπιάδα και θα αγωνιστεί στο άλμα εις μήκος και στα 100μ. 

Στην Άρσεναλ ο Λούκας Πέρεθ - «Χρυσάφι» στον ΠΑΟΚ!

Παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Αρσέν Βενγκέρ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των "Κανονιέρηδων".

Οι "32" των ομίλων του Champions League!

Με τις πέντε αποψινές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η φάση των πλέι οφ του Champions League, με τις ομάδες που προκρίθηκαν να συμπληρώνουν τις "32" που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.