ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το βίντεο που ακολουθεί προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Ελληνικός Χρυσός από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης με το ασημένιο βραβείο για τις θετικές επιδόσεις της στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα βίντεο, όπου μέσα σε 1:30" συμπυκνώνεται μια ανηφορική πορεία 10 ετών.

Δηλαδή από τη στιγμή, που κατατέθηκε το επενδυτικό σχέδιο για την παράλληλη ανάπτυξη και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων των Μαύρων Πετρών, της Ολυμπιάδας και των Σκουριών μέχρι και τις μέρες μας.

Ανατριχιαστικό! Ακούστε το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη (Βίντεο)

Ράγισαν καρδιές. 

Το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο Παντελής Παντελίδης και δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει καθώς το νήμα της ζωής του κόπηκε το μοιραίο Πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή από την εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ».

Ο αδελφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος κοινοποίησε το video της εφημερίδας δίνοντας τη δυνατότητα στους θαυμαστές του να πάρουν μια γεύση. Ακούστε το και θα ανατριχιάσετε.

Ακούστε το για πρώτη φορά!

"Συμπλοκές και μαχαιρώματα στο Βαγιοχώρι από λαθρομετανάστες" (video)


Την Τρίτη 21 Ιουνίου κατατέθηκε στον Δήμο Βόλβης μία επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο (Αριθμός πρωτοκόλλου 11744/21.6.2016) με υπογραφές των κατοίκων του Βαγιοχωρίου.

"Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια χαμένη νεότητα!"


Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια χαμένη παιδική κι εφηβική ηλικία. Όσοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τον αθλητισμό, όσοι ποτέ δεν εντάχθηκαν σε μια ομάδα με στόχο την κορυφή, πιθανότατα δε θα καταλάβουν.

"Ο Στυλιανός Βαλιάνος στον 104 9fm και στη Νικόλ Καζαντζίδου"


Συμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους ,Εφετείο της Χώρας υποχρέωσε σε καταβολή αποζημίωσης ,λόγω ηθικής βλάβης, γαμπρό ο οποίος εγκατέλειψε την υποψήφια νύφη