ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τι θα συμβεί αν ρίξεις υγρό άζωτο στο πρόσωπο σου (Video)

Τι θα συμβεί αν ρίξεις υγρό άζωτο στο πρόσωπο σου
Λένε πως το υγρό άζωτο μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες αν έρθει σε επαφή με το πρόσωπο ενός ανθρώπου. Ο Grant Thompson αποφάσισε να ξεδιαλύνει τον μύθο με ένα πείραμα, το οποίο πάντως αποτελεί τον ορισμό του ΜΗΝ το δοκιμάσετε στο σπίτι!

"Πρόσκληση:RΑΝΤΕΒΟΥ bar"

Λήστευαν και βασάνιζαν ηλικιωμένους κι ονειρεύονταν τη «Μεγάλη Αλβανία»

Λήστευαν και βασάνιζαν ηλικιωμένους κι ονειρεύονταν τη «Μεγάλη Αλβανία»

Αδίστακτη συμμορία με 15 Αλβανούς και έναν Έλληνα - Χτυπούσαν, βασάνιζαν και λήστευαν ηλικιωμένους - Μια 84χρονη άφησε την τελευταια της πνοή μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Συνταξιούχος αρχαιολόγος θυμήθηκε πως κάτι που είχε βρει το 1990 είναι ο τάφος του Αριστοτέλη!!!

photo+41464209530Βέβαιος ότι το πεταλόσχημο κτίσμα που παλαιότερα περιέγραφε ως «προβληματικό» στο χώρο ανασκαφής των Αρχαίων Σταγείρων στη Χαλκιδική είναι ο τάφος του Αριστοτέλη εμφανίστηκε ο αρχαιολόγος Κωνσταντίνος Σισμανίδης. Μιλώντας στο παγκόσμιο συνέδριο με θέμα «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια» στο οποίο συμμετέχουν διακεκριμένοι Αριστοτελιστές από όλο τον κόσμο, .........

Η τρισδιάστατη απεικόνιση του τάφου του Αριστοτέλη (vid)



Την τρισδιάστατη απεικόνιση του τάφου του Αριστοτέλη έδωσε στην δημοσιότητα ο αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης που ανακοίνωσε την ανακάλυψη του τάφου του Αριστοτέλη στα αρχαία Στάγειρα Χαλκιδικής.

"Ο πρώην παίχτης του Απόλλων Αρναίας και νην της ΤΣΣΚΑ Kiro Dinchev βοήθησε μια φτωχή εννεαμελής οικογένεια" (photo-video)


Ο αμυντικός της ΤΣΣΚΑ  Kiril Ντίντσεφ και τη σύζυγό του Μάγια αποφάσισαν να υποστηρίξουν την εννεαμελής  οικογένεια Marinovi που ζει σε ένα δωμάτιο.