ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Μπάσκετ:"Παρελθόν από Στρατώνι ο Νικολαΐδης"

Παρελθόν από Στρατώνι ο Νικολαΐδης
Μετά από δυο παραμονές, τις οποίες κατάφερε να πετύχει με το Στρατώνι ο Σωτήρης Νικολαΐδης, δεν θα συνεχίσει την πορεία του στην ομάδα της Χαλκιδικής, με τις δυο πλευρές να χωρίζουν, και μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Β' Εθνικής να αναζητεί νέο προπονητή.
Αναλυτικά:

"Αν και οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες, ο αγωνιστικός χώρος του Στρατωνίου είναι σε καλή κατάσταση"

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν εδώ και αρκετές ώρες στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, φυσικά και στην Χαλκιδική, είναι αντίξοες και σίγουρα επιβαρύνουν έναν αγωνιστικό χώρο.

Επεισοδιακό φινάλε-παρωδία στο ΟΑΚΑ: Νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και 2-0 στους μικρούς τελικούς


Σε μία αναμέτρηση με επεισοδιακό φινάλε που κατέληξε σε παρωδία, καθώς συνέβησαν πρωτοφανή πράγματα στα τελευταία δευτερόλεπτα στο ΟΑΚΑ, ο Άρης που ολοκλήρωσε τον αγώνα με δύο παίκτες ηττήθηκε με 89-84 από την ΑΕΚ που τελείωσε με τρεις!
 Η Ένωση έκανε έτσι το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών και πλέον χρειάζεται άλλη μία νίκη για την κατάκτηση της 3η θέσης. Επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την Τετάρτη (25/5 - 19:00) στο "Nick Galis Hall". 

"Οι άρχοντες του αγώνα ΣΤΡΑΤΩΝΙ-ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ "

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές του αγώνα ΣΤΡΑΤΩΝΙ-ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου των μπαράζ για άνοδο στην Γ' Εθνική.

Α2 Μπάσκετ:"Ήττα εντός έδρας για το Πευκοχώρι"

Μια ακόμα ήττα εντός για το Πευκοχώρι.
Αυτην τη φορά έχασε απο τον Δούκα με 84-91.

Πρόσκληση:"Απονομή επάθλων στα τμήματα ποδοσφαίρου, εφηβικού και παιδικού του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Την Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα στο στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ" στην Αρναία θα πραγματοποιηθεί η γιορτή των τμημάτων ποδοσφαίρου εφηβικού και παιδικού του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

"Το ρήγμα Στρατωνίου-Βαρβάρας πλουτίζει τη Γη και παράγει δημιουργία"

Του Δρ. Γεωλογίας Νικολάου Αρβανιτίδη

Το ρήγμα Στρατωνιου-Βαρβαρας έχει κυρίαρχο γεωλογικό και μεταλλογενετικό ρόλο, αλλά αποτελεί κυρίως δημιουργικό σημείο αναφοράς με κοινωνική διάσταση και συμβολή στην ανάπτυξη. 

Με λίγο «φάλτσο» ανατολικό-δυτικό προσανατολισμό ή το ανάποδο, φέρνει σε ασύμφωνη επαφή δύο γεωλογικούς σχηματισμούς με διαφορετική πετρογενετική προέλευση, ανόμοια  λιθοστρωματογραφικά χαρακτηριστικά και αλλοιώτικη γεωχημική σύσταση.