ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΣΟΚ! "2χρονο παιδί δηλητηριάστηκε από φόλα"

Φόλες στο Γέρακα - δηλητηριάστηκε παιδί
Ένα από τα θλιβερά γεγονότα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έξαρση σε πολλές γειτονιές της χώρας είναι οι φόλες που "ρίχνουν" ασυνείδητοι σε διάφορες γωνιές  σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τα αδέσποτα σκυλιά που τριγυρνούν στην εκάστοτε περιοχή.

"Φάτε πολυπολιτισμικότητα! Μουσουλμάνος μαθητής διώχνει με τις κλωτσιές καθηγητή στην Ολλανδία" (video)


Τα παρακάτω βίντεο που σας παραθέτουμε προέρχονται από πολυπολιτισμικά σχολεία στην Ολλανδία και τη Σουηδία, όπου έλαβαν χώρα επεισόδια, τα οποία προκλήθηκαν από μουσουλμάνους μαθητές οι οποίοι δεν πειθαρχούν, δε σέβονται τίποτα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν την εξουσία τους στην τάξη.

Αυτοί οι μουσουλμάνοι μαθητές είναι προκλητικότατοι και δε διστάζουν ούτε να διώξουν από την τάξη τους καθηγητές τους, αν εκφέρουν αντίθετη με τα πιστεύω τους γνώμη. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως το Ισλάμ δε διδάσκει το σεβασμό στη διαφορετικότητα και τους ανθρώπους. Αντιθέτως προωθεί τη βίαιη και ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε στα βίντεο.

"Γνωριμία με τους αντιπάλους του Στρατωνίου στα μπαράζ για την Γ' Εθνική" ΠΑΙΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ


Το καλοκαίρι του 1950 ιδρύθηκε το ποδοσφαιρικό σωματείο Παΐκου Γουμένισσας παίρνοντας το όνομα του βουνού που δεσπόζει στην περιοχή της επαρχίας Παιονίας.