ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Το ποδόσφαιρο αλλάζει κανονισμούς. Είστε έτοιμοι; (video)

 
Από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου θα συγκληθεί στο Cardiff σύσκεψη που θα καταλήξει στην πιο ολοκληρωμένη αλλαγή κανονισμών, που έχει γίνει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Εξ αυτών που θα υποστούν ολική ανανέωση είναι το άρθρο για το off side. Τι άλλο σας περιμένει; Ελάτε μαζί μας.

Ε.Π.Σ.Χ. - Διαιτητές αγώνων 5-6 Μαρτίου 2016

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ οι διαιτητές των αγώνων 5-6 Μαρτίου 2016

"Τσικνοπέμπτη με τα παιδιά, αλλά και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας"

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας στα πλαίσια του εορτασμού της Τσικνοπέμπτης.

ΕΠΣ Χαλκιδικής - "Απάντηση Σαρηγιαννίδη στον Αργύρη Βούλγαρη"


Απαντώντας στο από 23.2.2016 Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Χ. (Ρ: σχετικά ΕΔΩ) και, δεδομένου ότι σε αυτό αναφέρθηκε ρητά το όνομά μου, σημειώνω τα εξής:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν θα αγωνιστούμε στον επαναληπτικό"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι δεν θα κατέβει οριστικά στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, ενώ ζητά την παραίτηση Γκιρτζίκη και όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλει ξένους διαιτητές τη νέα σεζόν.

Αποκάλυψη! 13.000.000 δολάρια παίχτηκαν στο διπλό του Ολυμπιακού!!

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος, και μίλησε για τα υπέρογκα ποσά που παίχτηκαν σε εταιρείες της Ασίας αναφορικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

"Επαγγελματικά δικαιώματα σε 30 ειδικότητες αποφοίτων ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ"

επαγγελματικά-δικαιώματα ειδικοτήτων επαλ επασΔιαβάστε παρακάτω τα επαγγελματικά δικαιώματα για τις 30 ειδικότητες των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ.Συγκεκριμένα, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, υπέγραψε απόφαση με την οποία χορηγούνται επαγγελματικά δικαιώματα σε 30 ειδικότητες ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:"PASSALIMANI CAFE"