ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ (βίντεο)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ (13/01/2016)
 ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ κ. ΡΑΚΟΒΑΛΗ

Η αρχή της κατρακύλας για την "κυβέρνηση" έγινε! Κόλαφος για την κυβέρνηση η απόφαση ΣτΕ για τις Σκουριές!

Κόλαφος για την κυβέρνηση η απόφαση ΣτΕ για τις ΣκουριέςΟριστικά άκυρη είναι η απόφαση της 19ης Αυγούστου του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη να ανακαλέσει τις τεχνικές μελέτες που αφορούν τα έργα ανάπτυξης της Ελληνικός Χρυσός σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.
Όπως αποκαλύπτει το Capital.gr, σήμερα το ΣτΕ εξέδωσε την απόφαση 217/2016 βάσει της οποίας απορρίπτει το σκεπτικό του υπουργού ΥΠΕΝ για την ανάκληση των τεχνικών μελετών στα δύο έργα.

Απίστευτο!«Δεν είχαν να φάνε οι παίκτες του Εργοτέλη, κοιμόντουσαν σε καναπέδες»!

Αθανασίου: «Δεν είχαν να φάνε οι παίκτες του Εργοτέλη, κοιμόντουσαν σε καναπέδες»!Δραματικές στιγμές ζουν οι παίκτες του Εργοτέλη εδώ και μήνες, με την οριστική... ταφόπλακα να μπαίνει τελικά χθες. Ένα τέλος που έμοιαζε με το σκηνικό εντός προαναγγελθέντος «θανάτου», ο οποίος κι επέφερε τη διάλυση του ιστορικού συλλόγου του Ηρακλείου. Όσο για την κατάσταση που βίωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδες; Η περιγραφή ενός εκ των αρχηγών, του Γρηγόρη Αθανασίου στο SDNA είναι συγκλονιστική!

"Στην Αθήνα τα λείψανα έξι πεσόντων στρατιωτικών στην Κύπρο. Ταυτοποιήθηκαν τα οστά τους"

kypros pesontesΜέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης και με μεσίστιες τις σημαίες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η ελληνική Πολιτεία υποδέχθηκε το μεσημέρι τα λείψανα των έξι Ελλήνων στρατιωτικών που έπεσαν στους αγώνες της Κύπρου για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας. Επικεφαλής της πομπής που έφθασε στην Αθήνα με ειδική πτήση αεροσκάφους C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Λευκωσία ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και τα λείψανα των ηρώων συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΦ, αντιστράτηγος Γεώργιος Μπασιακούλης και ο α’ υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Δημήτριος Θωμαΐδης. Παρόντες στην τελετή που έγινε στη Λευκωσία ήταν και συγγενείς των πεσόντων.