ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

"Οι βαθμολογίες της Β' & Γ' Χαλκιδικής" (16-17/01)

16-17 Ιανουαρίου 2016

Βίντεο Σοκ: Λιμενικοί στη Σάμο αναγκάζουν Τούρκο δουλέμπορο να δει τα πτώματα τριών παιδιών! (video)

Βίντεο Σοκ: Λιμενικοί στη Σάμο αναγκάζουν Τούρκο δουλέμπορο να δει τα πτώματα τριών παιδιών! (video)
Με τα χέρια πίσω στην πλάτη να τα σφίγγουν οι χειροπέδες, ο εικοσάχρονος Ακ Οσκάρτ, αναγκάζεται να σκύψει για να δει τα άψυχα κορμάκια τριών παιδιών που πνίγηκαν στο Αιγαίο. Να έρθει αντιμέτωπος με το έγκλημά του...

Γ' Εθνική Μπάσκετ: Ήττα για την Γαλάτιστα

Στην κορυφή της βαθμολογίας έκλεισε τον πρώτο γύρο η Γέφυρα, με την ομάδα της Ροδόπης να κερδίζει εκτός έδρας τα Γαλάτιστα με 75-70 και να βάζει πλώρη για την άνοδο της στην Β' Εθνική. 

Το βιολογικό ρολόι του οργανισμού μας. Ποιες ώρες αποκαθίσταται κάθε όργανο στο σώμα μας;

bioclock


Ο οργανισμός μας διαθέτει βιολογικό ρολόι και κάθε όργανο στο σώμα μας διαθέτει ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης / συντήρησης που λειτουργεί σε καθημερινή βάση.

Β' Εθνική Μπάσκετ:Νίκη για τον Πολύγυρο και ήττα για το Στρατώνι"


Δυναμικά επανήλθε από το ρεπό του ο Πολύγυρος, ο οποίος έκαμψε με 71-68 την αντίσταση του Ιωνικού Ιωνίας και έκλεισε ιδανικά τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο, με την έκτη φετινή νίκη που του δίνει σπουδαία βαθμολογική «ανάσα».

Αντιπρόεδροι της Ν.Δ. ο Κ. Χατζηδάκης και ο Αδ. Γεωργιάδης

Οι βουλευτές Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνουν αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Αποτελέσματα & βαθμολογία Μπάσκετ Χαλκιδικής"

Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική με τα εξής αποτελέσματα:

"Αποτελέσματα Β' & Γ' κατηγορίας Χαλκιδικής"

16-17 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ !!! Διόρισαν ΟΛΟ το σόι! Ο συριζα ποδοπατάει τις ψυχές των φτωχών Ελλήνων!

Με την πρώτου βαθμού συγγένεια στο βιογραφικό τους, ο αδελφός και η μητέρα του νέου γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου «βολεύτηκαν» άμεσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και στο υπουργείο Υγείας - Το οργίο οικογενειοκρατίας προκαλεί όλους τους πολίτες, ακόμη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ«Ελα πάλεψε μαζί μας στο δρόμο της φωτιάς / για κάθε ένα ρουσφέτι που ζητάει τη σιωπή σου». Εν ριπή οφθαλμού ξεθώριασαν οι στίχοι που τραγουδούσε ο οργισμένος ράπερ... 

Κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ: "Καμιά εταιρεία στην Ελλάδα δεν έχει υποστεί τους ελέγχους που έχουμε υποστεί εμείς - Αν δεν ήμασταν νόμιμοι θα μας είχαν κλείσει".


Δεν άφησε περιθώριο για παρερμηνείες ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής, όταν το δίδυμο παρουσιαστριών της εκπομπής "Διπλή Ματιά" στο 1ο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης επιχείρησε να αφήσει σκιές ως προς τα ζητήματα νομιμότητας που αφορούν τόσο την εταιρεία, όσο και την μεταλλευτική δραστηριότητα εν γένει στην ΒΑ Χαλκιδική.

"Καμία εταιρεία δεν έχει υποστεί τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα τους ελέγχους που έχουμε υποστεί εμείς." τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου και πρόσθεσε "Αν δεν ήμασταν νόμιμοι θα μας είχαν κλείσει".

#SKOURIES: ΝΕΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ANTIGOLD ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ3 (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φεστιβάλ #Skouries" είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης με αναπαραγωγή των γνωστών αερολογιών από τον ιδρυτή του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" και τα "ηχεία" του, όπως είναι για παράδειγμα ο Γιάννης Τσιρώνης και κάποιοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Η αρχή έγινε από την ΕΡΤ3 και την εκπομπή "4μμ. Σάββατο", όπου καλεσμένοι ήταν ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΝ, εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής.