ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

"Απολαυστικά βίντεο από το ΝΒΑ του 2015"

Το 2015 έφυγε και μαζί άλλη μία θεαματική χρονιά για το ΝΒΑ, με το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου να αποχαιρετά το έτος με τις δέκα καλύτερες φάσεις!
Οι φάσεις έχουν πολλούς πρωταγωνιστές... Από τον Ντέρικ Ρόουζ, τον Κρις Πολ και τον Αντονι Ντέιβις, στον ΛεΜπρον και τον... Στεφ Κάρι, ο οποίος φυσικά είναι πρωταγωνιστής στην κορυφαία φάση του 2015, σύμφωνα με το ΝΒΑ, που δημοσίευσε τα σχετικά βίντεο στο κανάλι του στο YouTube!

"Δίκτυο αυτόματων σταθμών παρακολούθησης της ποιότητας της ατμόσφαιρας ανακοίνωσε η Hellas Gold"

skouries
Ένα τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο περιβαλλοντικής παρακολούθησης ανακοίνωσε μέσα από το περιοδικό Μεταλλευτικά Νέα η Ελληνικός Χρυσός.

"63 Χρόνια λειτουργίας της Φιλαρμονικής Αρναίας (photo-vid)

     To 1928 o Μακαριστός Μητροπολίτης Ιερισσού Αγ. Όρους και Αρδαμερίου Σωκράτης Σταυρίδης, λόγω της αγάπης του για την μουσική,είχετην ιδέα δημιουργίας Φιλαρμονικής. 
     Μέχρι τότε υπήρχε η μαντολινάτα της μουσικής σχολής του Στρατωνίου. Αγοράζονται τα πρώτα όργανα από τον ίδιο.
     Τα έτη 1929-1951 διακόπτονται οι προσπάθειες δημιουργίας της Φιλαρμονικής λόγω των πολέμων. Τα όργανα μεταφέρονται και κρύβονται στο αρχοντικό Μήτσιου (πρώην Κ.Α.Π.Η Δήμου Αρναίας).
     Το 1952 ιδρύεται επίσημα Ν.Π.Δ.Δ. Αρχικά εγκρίνεται πίστωση 2 εκ. δραχμών για την συντήρηση και επισκευή των οργάνων της χάλκινης μουσικής του Δήμου Αρναίας και έπειτα πίστωση 12 εκ. δραχμών για ενίσχυση του τμήματος μουσικής του Μ.Ο. Απόλλωνα Αρναίας.

"Αυτοί είναι οι ήρωες του 2015" (video)



Σε ένα πεντάλεπτο βίντεο οι παραγωγοί του IcompilationTV έχουν επιλέξει 
τα βίντεο με τους αφανείς ήρωες του 2015.