ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ! "Ένα νέο στολίδι στην Αρναία μας" (photo)

Ένας νέος ξενώνας δημιουργήθηκε και προστέθηκε
 στο παζλ της Αρναίας μας.


Πρόκειται για τον ξενώνα "Χοροστάσι" που στεγάζεται στην Πλατεία Πατριάρχου Βαρθολομαίου πρώην χοροστάσι, εξού και το όνομα, απέναντι από το Δημαρχείο Αρναίας.

Με οδηγό όσα μας προσφέρει η φύση

Στην ορεινή Χαλκιδική, στους πρόποδες του Χολομώντα, του πράσινου βουνού, του βουνού που επέλεξε ο Αριστοτέλης να ζήσει μερικά χρόνια της ζωής του, βρίσκεται ο παραδοσιακός και πανέμορφος οικισμός της Αρναίας.
Σε αυτόν τον τόπο δημιουργήσαμε τον ξενώνα «Αρχοντικό Χοροστάσι», ένα σημείο συνάντησης του επισκέπτη με όσα έχει να μας προσφέρει η φύση. Βασικό μέλημα μας ήταν η αναπαλαίωση του πέτρινου αρχοντικού της οικογένεια από το 1896, διατηρώντας τον αυθεντικό παραδοσιακό του χαρακτήρα. Με αυτό τον τρόπο δημιουργήσαμε ένα φιλόξενο ξενώνα που συνομιλεί αρμονικά με το περιβάλλον και τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της περιοχής. 
Η φιλοσοφία του ξενώνα εκφράζεται σε κάθε δραστηριότητα μας. Δημιουργήσαμε τους χώρους του αποκλειστικά με φυσικά υλικά του τόπου συνδυάζοντας αρμονικά την πέτρα με το ξύλο. Αναζητάμε συνεχώς τρόπους για να γινόμαστε καλύτεροι, αναπτύσσοντας εναλλακτικές μορφές ενέργειας και οικολογικές δραστηριότητες.
Ο ξενώνας «Αρχοντικό Χοροστάσι» αποτελεί  ένα όνειρο και για εμάς, είναι ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα. Σε αυτό το πέτρινο αρχοντικό της οικογένειας Κοκκαλιάρη καλούμε τους επισκέπτες μας να δοκιμάσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, μία αυθεντική εμπειρία επαφής με την όμορφη αυτή περιοχή της Χαλκιδικής.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου