ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η Βασιλεία Παπαδοπούλου από την Αρναία τερμάτισε 2η στα 10χλμ, στον Διεθνή Αγώνα Ορεινού Δρόμου στα Ζαγοροχώρια!!!




Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 τερμάτισε στη 2η θέση γυναικών των 10χλμ στον Διεθνή Αγώνα Ορεινού Δρόμου με την ονομασία: 
The NorthFace Zagori Mountain Running» στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στους ορεινούς όγκους της Τύμφης και του Ζαγορίου.


Ο χρόνος της ήταν 00:56:31. Χρόνος πάρα πολύ καλός για
τις εξαιρετικά δύσκολες και επίπονες συνθήκες της απαιτητικής διαδρομής του αγώνα! Όσοι συνομιλούσαν μαζί της, τον τελευταίο καιρό, για αθλητικά και ιδιαίτερα δρομικά θέματα καταλάβαιναν κατευθείαν ότι η επιθυμία της να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν πολλή μεγάλη! 

Και τελικά κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να επιτύχει τον στόχο της και μάλιστα ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με όπλα της την θέληση, την επιμονή, την σκληρή προπόνηση και την πίστη! Αυτό αποδεικνύουν και τα συνεχόμενα νικηφόρα δρομικά αποτελέσματα της.

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 η μικρή κόρη της Ειρήνη Τζεβελεκοπούλου, συμμετείχε στον αγώνα ορεινού δρόμου παιδιών 1χλμ αποκτώντας το μετάλλιο τερματισμού, αλλά το κυριότερο μια τεράστια αγωνιστική εμπειρία και απέσπασε θετικά σχόλια από αθλητές υψηλού επιπέδου όπως η Ολυμπιονίκης του 2004 στο Βάδην Αθανασία Τζουμελέκα και η νικήτρια του αγώνα των 42χλμ του αγώνα Γλυκερία Τζιατζιά! Καλή αγωνιστική συνέχεια και στις δύο! Πάντα τέτοια και καλύτερα!!!


Η τελική κατάταξη:



http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου