ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

"Οι άρχοντες του αγώνα κυπέλλου ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Πολύγυρος"

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ οι διαιτητές του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πολύγυρος για την 2η φάση του κυπέλλου Χαλκιδικής

"Αναγγελία αγώνα κυπέλλου"

Τα πλήρεις αποτελέσματα της ΔΕ ΑΡΝΑΙΑΣ. Πίνακες και συγκρίσεις με τις εκλογές του Ιανουαρίου.


Καρφωτό στην συνέχιση της μεταλλευτικής δραστηριότητας είπαν 
οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αρναίας

Απίστευτο:Του έσπασε το πόδι αλλά έμεινε ατιμώρητος! (video)

Ένα πολύ σκληρό χτύπημα κατάφερε ο Κάρλος Τέβες στον Εσέκιελ Χαμ κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Αρχεντίνος και της Μπόκα. 
Το ρολόι σημάδευε το 76ο λεπτό, όταν σε μία δυναμική διεκδίκηση της μπάλας, ο Κάρλος Τέβες πάτησε παρατεταμένα το δεξί πόδι του Εσέκιελ Χαμ, ο οποίος έπεσε σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο.
 Ο διαιτητής δεν παρατήρησε την απαράδεκτη ενέργεια του πολύπειρου Αργεντινού επιθετικού που είχε ως αποτέλεσμα να συντρίψει το πόδι του άτυχου αντιπάλου του.

Πώς ψήφισαν τα νησιά του μεταναστευτικού.Κως, Σάμος, Λέσβος.

prosfuges

Η έξαρση του μεταναστευτικού ρεύματος το φετινό καλοκαίρι φαίνεται ότι επηρέασε και την ψήφο του εκλογικού σώματος στα νησιά που ήταν οι κύριες πύλες εισόδου. 

"Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής και του Δήμου Αριστοτέλη ψήφισαν υπέρ της μεταλλευτικής δραστηριότητας"


Μετά την ενσωμάτωση του 100% των εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, τον δήμο που δραστηριοποιείται η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα  η Νέα Δημοκρατία προηγείται στις δύο από τις τρεις δημοτικές ενότητες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε αυτή που που υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό των αντιδρώντων στην εξόρυξη χρυσού.

"Τελικά αποτελέσματα Δήμου Αριστοτέλη"



Σαρωτική η ΝΔ στον Δήμο Αριστοτέλη