ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ζωντανά η Γη από τον Διαστημικό Σταθμό "ISS".

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ΔΔΣ) (αγγλ. International Space Station - ISS) είναι ένας ερευνητικόςδιαστημικός σταθμός σε τροχιά γύρω από τη Γη. Η συναρμολόγησή του ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1998 ενώ το πρώτο του πλήρωμα εγκαταστάθηκε τον Νοεμβρίο του 2000. Ο ΔΔΣ εξακολουθεί και σήμερα να βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης. Είναι ορατός από τη Γη δια γυμνού οφθαλμού, με την απόστασή του από την επιφάνειά της να κυμαίνεται μεταξύ 319,6 και 346,9 χιλιομέτρων (198,6 έως 215,6 μίλια). Ταξιδεύει με μέση ταχύτητα ως προς την επιφάνεια της Γης 27.744 χιλιόμετρα ανά ώρα, συμπληρώνοντας 15,7 περιστροφές την ημέρα.

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ

shutterstock_87973231-low
Κι όμως, η Ελλάδα θα ήταν πλούσια χώρα, αν έκανε εξορύξεις… Εντάξει, μπορεί οι τράπεζες και οι τσέπες των Ελλήνων να στέρεψαν από ευρώ. Μπορεί η χώρα να φλέρταρε με την πτώχευση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ...!!! «ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...»

ΤΩΡΑ...!!! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ...!!! «ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...»Θέση για το δημοψήφισμα της Κυριακής παίρνουν 65 ανώτεροι και ανώτατοι απόστρατοι στρατιωτικοί ανάμεσα στους οποίους οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ι. Βερυβάκης, Δ. Σκαρβέλης, Δ. Γράψας, οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΝ Ε. Λαγάρας και Ηρ. Δρίκος και οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΑ και ΑΤΑ Βασίλειος Κλόκοζας, Κωνσταντίνος Χίου, Βασίλειος Κατσιαντώνης, και Ιωάννης Πατσαντάρας.
Ολόκληρη η επιστολή: