ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τέλος το Κόπα Αμέρικα για Χάρα! (video)

Τέλος το Κόπα Αμέρικα για Χάρα! (video)

Δεν ξαναπαίζει στο υπόλοιπο Κόπα Αμέρικα ο Γκονζάλο Χάρα της Χιλής, καθώς τιμωρήθηκε -δικαιολογημένα- για το δάχτυλο που έβαλε στο… απαγορευμένο σημείο του Έντινσον Καβάνι. 

"ΤΩΡΑ:Κλειστές οι τράπεζες τη Δευτέρα"



Ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε στο ραδιόφωνο του BBC πως η κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει σε capital controls και κλείσιμο των τραπεζών την Δευτέρα. 

Τέταρτη Ιππική Συνάντηση "Κένταυρος'' στην Αρναία Χαλκιδικής (photo-vid)

Ο Ιππικός Σύλλογος Αρναίας "Κένταυρος" πραγματοποίησε την τέταρτη Ιππική Συνάντηση στο Αλσος της Αγίας Παρασκευής με ελεύθερη ιππασία 25 χλμ στο μαγευτικό δάσος του Χολομώντα, με την συμμετοχή φίλων του αλόγου και άλλων ιππικών συλλόγων.

"Τα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου"

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

Μπάσκετ:Δάνεισε Αμπατζά στο Στρατώνι η ΧΑΝΘ

Δάνεισε Αμπατζά στο Στρατώνι η ΧΑΝΘ
Συνεχίζει την ενίσχυσή του για την επόμενη σεζόν το Στρατώνι, και αυτή την φορά μέσω... δανεισμού. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοίκηση, η ομάδα της Χαλκιδικής απέκτησε με υποσχετική ενός έτους τον Κωνσταντίνο Αμπατζά από την ΧΑΝΘ.

Ένας άνδρας με AIDS προκαλεί τους περαστικούς να τον αγγίξουν! Δείτε τις αντιδράσεις του...

Δυστυχώς είναι τόσο ελλιπής η ενημέρωση γύρω από το AIDS, που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν πρέπει καν να αγγίζουμε τα άτομα με τον ιό HIV.
Στην προσπάθειά του να καταρρίψει αυτό το μύθο, ένας άντρας από τη Φιλανδία ονόματι Janne βγαίνει στους πολυσύχναστους δρόμους του Ελσίνκι και προκαλεί τους περαστικούς να τον αγγίξουν.Οι αντιδράσεις τους είναι πραγματικά συγκλονιστικές…Δυστυχώς το βίντεο δεν είναι καν στα Αγγλικά, αλλά οι αντιδράσεις τους είναι προφανείς.

"Τα πιθανά σενάρια για το πώς θα ζούμε στην Ελλάδα αν γίνει πτώχευση εντός ευρώ!"

ΠΡΟΣΟΧΗ:Τι θα συμβεί με τα δάνεια, τις καταθέσεις και…τα μετρητά σε περίπτωση Ελληνικής Χρεοκοπίας;;

Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, ένα ερώτημα βασανίζει τους Έλληνες: Τι θα συμβεί… στις οικονομικές μας δοσοληψίες, σε περίπτωση που η χώρα…χρεοκοπήσει;