ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

"Με τους Βούλγαρους στον Έβρο Σουφλίου"

«Μπαίνουν» οι Βούλγαροι στην Αρναία
Ενισχυμένος για πρώτη φορά με τρεις από τους τέσσερις Βουλγάρους που απέκτησε στο φινάλε των μεταγραφών θα παραταχθεί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ την Κυριακή στην Ορεστιάδα με τον Έβρο Σουφλίου.

Ίβιτς και Γκατούζο στο μυαλό του Σαββίδη

Κομβικό αναμένεται να είναι το παιχνίδι του "δικεφάλου" με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι (15/02, 19:30) και αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.
 Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει τις αποφάσεις του και αν ο ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες αγωνιστικές χάσει το "τρένο" του τίτλου, τότε θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές πριν από τη λήξη της σαιζόν. 
Οι αλλαγές θα αφορούν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο διοικητικό. 

Μοιάζει με ένα κανονικό διαμέρισμα, αλλά… (Video)

Μοιάζει με ένα κανονικό διαμέρισμα, αλλά...
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική!Πρόκειται για μια επίδειξη της μηχανής γραφικών «Unreal 4» που κάνει τον ψηφιακό κόσμο πιο αληθοφανή από ποτέ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ


Στις 07 Φεβρουαρίου 2015, κατά τις απογευματινές ώρες, ο ανήλικος Mohamed (16 ετών), Συριακής καταγωγής εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

 Από τον ίδιο χώρο, τρεις μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου 2015 κατά τις βραδινές ώρες, εξαφανίστηκαν ο ανήλικος Seristian (5 ετών) και η ανήλικη Helan (10 ετών).

Ο 16χρονος Mohamed έχει ύψος 1,55 μ., είναι αδύνατος και έχει σκουρόχρωμο δέρμα, μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μπλε τζην παντελόνι.

Η 10χρονη Helan έχει ύψος 1,40 μ., σκουρόχρωμο δέρμα, μαύρα σγουρά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε ροζ - μωβ μπουφάν, γκρι αθλητικό παντελόνι και αθλητικά άσπρα παπούτσια.

Άρης: Έκκληση για τον μικρό Σπύρο

Άρης: Έκκληση για τον μικρό Σπύρο | onsports.gr
Οι ιθύνοντες των «κίτρινων» καλούν τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στον μικρό Σπύρο που πάσχει από δεξιοκαρδία και συγγενή καρδιοπάθεια

Ποιος θέλει να διώξει τον μεγαλύτερο επενδυτή από τη Β. Ελλάδα ;

Με τίτλο ο «πρόεδρος της εταιρείας αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα 
ενισχύσει την επένδυση» σε ανταπόκρισή του στην εφημερίδα Globe and Mail ο δημοσιογράφος Eric Reguly αναφέρεται σε επίσκεψη του προέδρου της Eldorado, Paul Wright, στην Αθήνα καθώς και σε δηλώσεις του, με τις οποίες τονίζεται ότι «η Eldorado Gold Corp. είναι ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Ελλάδα» και εκφράζει την πεποίηθησή του ότι «η νέα κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει το σχέδιο εξόρυξης της εταιρείας από το Βανκούβερ, αν και ένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε να το ακυρώσει».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:Κοπή βασιλόπιτας του τμήματος βόλεϋ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"