ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Σημαντική ήταν για μια χρονιά ακόμη, παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, η διεθνής παρουσία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΕ στην παραγωγή ωμού λευκόλιθου (πάνω από 360 χιλ. τον. από παραχωρήσεις 20 22 και 21 Χαλκιδικής για το 2013 έναντι 351 χιλ. τον. για το 2012) και μαγνησιακών καθετοποιημένων προϊόντων (δίπυρης και καυστικής μαγνησίας καθώς και πυρίμαχων μαζών) υπερβαίνοντας σε κύκλο εργασιών τα 35 εκατ. € (έναντι 30 εκατ. € για το 2012).

Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτοντας κοιτάσματα λευκολίθου και εγκαταστάσεις επεξεργασίας κυρίως στην περιοχή Χαλκιδικής,......

Απίστευτο σοκ: Μπασκετμπολίστας σπάει το πόδι του μπροστά στην κάμερα! (video)

Το αστέρι του μπάσκετ, Paul George, έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Indiana Pacers όταν προσπάθησε να εμποδίσει το lay up του James Harden.
Το πόδι του παίκτη έσπασε κυριολεκτικά κάτω από το γόνατο ενώ η κάμερα έχει απαθανατίσει τις αντιδράσεις των συμπαικτών του λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού.
Αφού παρέμεινε στο γήπεδο περίπου 10 λεπτά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.Ο αγώνας διακόπηκε όταν η μπλε ομάδα του παίκτη κέρδιζε την άσπρη αντίπαλη ομάδα με 81-71.Ο ίδιος διαβεβαίωσε τους οπαδούς της ομάδας του μέσω twitter ότι αναρρώνει και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Το μήνυμα είχε επαναληφθεί πάνω από 100.000 φορές.
Δείτε το βίντεο: