ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

"Έ, ρε και να σου τύχη αυτό!" (photos)

Ένας αναπάντεχος επισκέπτης στην τουαλέτα (1)
Που και που κοίτα και λίγο μέσα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Έδιωξε δύο νεαρούς παίκτες της η Ξάνθη, επειδή φωτογραφήθηκαν με παίκτη του Παναθηναϊκού

Ξάνθη: Έδιωξε δύο παίκτες της Κ20 γιατί φωτογραφήθηκαν με τον ΠράνιτςΟ Στέλιος Λάσπατζης μιλάει για την απόφαση της Ξάνθης να τον διώξει για μια φωτογραφία με τον Πράνιτς. Δεν μπορεί να πιστέψει πως έγινε αυτό και ξεκαθαρίζει πως δεν το βάζει κάτω.
Σε αυτή την χώρα η αλήθεια είναι πως όταν λέμε πως τα έχουμε δει όλα, κάτι γίνεται και βλέπουμε πως το βαρέλι δεν έχει πάτο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με το ποδόσφαιρό μας, με όλη την Ελλάδα να μην μπορεί να πιστέψει πως η Ξάνθη έδιωξε δύο παίκτες από την Κ20 μόνο και μόνο επειδή «τόλμησαν» να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Ντάνιελ Πράνιτς και να την ανεβάσουν στο Facebook.

"Η μουσική κληρονομιά της Αρναίας σε μία κασετίνα με 8 CDs"

    Με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση της Χορωδίας Αρναίας και έχοντας ως βασικό στόχο τη διάσωση και διάδοση των δημοτικών τραγουδιών του τόπου μας, μια ομάδα συμπατριωτών μας  με επικεφαλείς τους Βασίλη Η. Κοκκαλιάρη και Στέργιο Καραστέργιο και με την συμπαράσταση του Δήμου Αριστοτέλη,  προχώρησαν στην έκδοση 8 ηχητικών δίσκων cd  μέσα σε μία καλαίσθητη κασετίνα με πληροφορίες και φωτογραφίες από την μουσική κληρονομιά της Αρναίας, με ηχογραφήσεις από την δεκαετία του 1960 έως και σήμερα.

  Για όσους δεν μπόρεσαν  να προμηθευτούν την κασετίνα, σας παρουσιάζουμε σκαναρισμένο το περιεχόμενό της.

   Κάνουμε και μεγάλη προσπάθεια  σε μελλοντική μας ανάρτηση να υπάρχει δυνατότητα και ακουστικής λήψης των τραγουδιών από τα 8 CDs.

"Τέσσερις νέες μεταγραφές για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Δεκτή η αίτηση της ΚΑΕ Άρης για υπαγωγή στο άρθρο 99

Σε ήρεμα νερά βαδίζει πλέον η ΚΑΕ Άρης, καθώς έγινε δεκτή η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΠΟΥ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΙΝΑΙ... ΧΑΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Οχι το μέρος αυτό δεν είναι το Χοντρό Δέντρο...
Εκεί ακόμη "παίζεται" αν είναι... νόμιμη και η διακεκομμένη γραμμή!!!
Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα, όταν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Κόκκινο 105,5» φιλοξένησε το καταγγελτικό διάγγελμα ενός αντίχρυσου ακτιβιστή, ο οποίος κατήγγειλε τη σωρεία«παρανομιών» που διέπραξαν φορτηγά της... Ελληνικός Χρυσός, πατώντας τη διπλή γραμμή του οδοστρώματος στο ύψος του Χοντρού Δέντρου για να κατευθυνθούν προς το εργοτάξιο των Σκουριών.