ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ:Διαβάστε το Matchday Magazine


Ξεφυλλίστε το συλλεκτικό Matchday Magazine του αγώνα ΠΑΟΚ – Αλκμάαρ σε ψηφιακή μορφή μέσα από το paokfc.gr. Κατεβάστε το προσωπικό σας αντίτυπο στον υπολογιστή σας από το paokfc.mobi/paok_alkmaar.

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Χαλκιδικής 14/15-12"


Betarades
Οι αποδόσεις των αγώνων της Χαλκιδικής όπως μας τις έστειλαν από Ιαπωνία.

ΥΒΡΕΙΣ, ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Περίπου 20 άτομα χτυπούν και σήμερα την "κάρτα εργασίας" τους στο Χοντρό Δέντρο.

 Πληροφορούμαστε, ότι εκτός από το "αγωνιστικό" παρόν τους δείχνουν και το πολύ κακό πρόσωπο τους, καθώς επιτίθενται με ύβρεις, χειρονομίες και φτυσίες εναντίον όλων όσων έχουν αντικείμενο πραγματικής εργασίας στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Το ότι λειτουργούν έτσι σαν ομάδα, πιθανώς να σημαίνει ότι επιδιώκουν να στήσουν ένα νέο σκηνικό έντασης για να κερδίσουν το "αντισταθμιστικό όφελος" αυτής της εργασίας, που δεν είναι άλλο από την προβολή της "δράσης" τους στα ΜΜΕ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ομάδα κυπέλλου και όχι μόνο...." (video)


Με αφορμή την συμμετοχή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής ας θυμηθούμε τους τρεις προηγουμένους τελικούς με Καλλικράτεια-Λάκκωμα και Στρατώνι.

Επιμέλεια ανάρτησης  : Μανόλης Ρήγας

YouTube Rewind 2013 και Top 10 ελληνικά videos της χρονιάς

YouTube Rewind 2013

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το YouTube ανακοίνωσε τα δημοφιλέστερα videos της χρονιάς και δημοσίευσε το YouTube Rewind 2013, ένα χορταστικό βίντεο με αναφορές στα κορυφαία στιγμιότυπα της χρονιάς που φεύγει.