ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

"Περίεργες αλλαγές στη Φόρμουλα 1"

Μονάχα αρνητική διάθεση προκάλεσαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν τη Δευτέρα (9/10) σχετικά με τη Φόρμουλα 1 το 2014. Η παγκόσμια ομοσπονδία (FIA) προχώρησε στην υλοποίηση της ιδέας της σχετικά με την καθιέρωση μόνιμων αριθμών για κάθε οδηγό του πρωταθλήματος.
Αποφασίστηκε δε πως θα μοιραστούν διπλάσιοι βαθμοί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο Άμπου Ντάμπι, προκειμένου να αυξηθεί ο ανταγωνισμός μέχρι το φινάλε, όπως αναφέρει το sport24.gr.

"Οι διαιτητές του αγώνα κυπέλλου ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Ιερισσός"

11/12/13
Ημιτελική φάση 

"Το επενδυτικό σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός" (videos)

Τι λέει το επιστημονικό προσωπικό της Ελληνικός Χρυσός για το επενδυτικό σχέδιο;

Δείτε τα τρία καινούργια βιντεάκια για τα έργα της Ολυμπιάδας, των Σκουριών και του Στρατωνίου που ετοίμασε η Ελληνικός Χρυσός.

Η πιο αναπάντεχη πρόταση γάμου... μέσα στο ΝΒΑ (video)

Την έκπληξη της ζωής της έζησε μία μαζορέτα των Chicago Bulls και μάλιστα κατά τη διάρκεια της δουλειάς της. Η κοπέλα, που ονομάζεται Ariana Rosado, είδε την ώρα που χόρευε σε αγώνα του NBA τις συναδέλφους της να σταματούν και να απομακρύνονται.
Στην αρχή προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει, με την αμηχανία έκδηλη στο πρόσωπό της και στη συνέχεια αποφάσισε να αποχωρήσει και η ίδια. Για το τι έγινε στη συνέχεια αξίζει να δείτε το υπέροχο βίντεο και να προσέξτε κυρίως την αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών την ώρα της πρότασης γάμου.