ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

"Αν η "Ελληνικός Χρυσός" βάλει 1 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ κανείς δε μπορεί να πει τίποτα"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ,μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και στην έλλειψη του κόσμου από το γήπεδο.
Αναλυτικά είπε:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της Σούπερ Λιγκ


Την Πέμπτη 28.11.2013, οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων τους Αλέξανδρου Λυκουρέζου και Αθηνάς Μπαλωμένου αντιστοίχως, αγωγή ακυρώσεως κατά αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης της Super League που έλαβε χώρα στις 29.10.2013.

Δείτε στο VIDEO τη στιγμή του δυστυχήματος στο γήπεδο της Κορίνθιανς στη Βραζιλία

Ένα σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή της κατάρρευσης του γερανού που οδήγησε στο θάνατο δύο εργάτες στο γήπεδο της Κορίνθιανς δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Folha".
Δύο ημέρες μετά από το δυστύχημα κι ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, πάντως, η Κορίνθιανς εξασφάλισε δάνειο από την τράπεζα "BNDES" ύψους 126.000.000 ευρώ για την χρηματοδότηση της κατασκευής της "Arena de Sao Paulo", που θα χρησιμοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.
Στο βίντεο διάρκειας 36 δευτερολέπτων φαίνεται ξεκάθαρα η πτώση του γερανού πάνω στο στέγαστρο και εν συνεχεία η κατάρρευση περίπου 500 τόνων οικοδομικού υλικού.

?????? Μαύρο χαλάζι σε χωριό της Σικελίας (Video)

Μαύρο χαλάζι

Η πρόσφατη έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας προκάλεσε πολλά προβλήματα στα κοντινά χωριά στη Σικελία. Μεταξύ αυτών ήταν και η μαύρη ηφαιστειακή τέφρα που έπεσε με μια μορφή που θυμίζει χαλάζι, καλύπτοντας δρόμους, αυτοκίνητα και σπίτια. Οι εικόνες μοιάζουν βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Απίστευτο:"Πορτραίτα από μια κλωστή που τυλίγεται γύρω από χιλιάδες καρφιά" (photos)

portraita-apo-klwsti-pou-tyligetai-gyrw-apo-xiliades-karfia-01    Η Kumi Yamashita χρησιμοποιεί μια απλή, ενιαία κλωστή που τυλίγεται γύρω από χιλιάδες καρφιά για να δημιουργήσει εκπληκτικά πορτραίτα ανδρών και γυναικών.

    Στην συγκεκριμένη σειρά που ονομάζεται «Constellation», η Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα που ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί τρία απλά υλικά για να παράγει αυτά τα εξωπραγματικά έργα τέχνης.

"5 μύθοι που μάθαμε από το νηπιαγωγείο"

Μύθοι που μάθαμε από το νηπιαγωγείο
Εκεί που αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας και αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε διάφορα και να εκφράζουμε τις απορίες μας φωναχτά… οι γονείς μας μάς στέλνουν στο σχολείο, όπου αφήνουν μέρος της περιέργειάς μας… στα χέρια των νηπιαγωγών και των δασκάλων.
Βέβαια, και οι δάσκαλοι άνθρωποι είναι και μάλιστα ορισμένοι έχουν την τάση να «μεταδίδουν από γενιά σε γενιά» ορισμένους μύθους, γράφει o Eddie Rodriguez στο Cracked.
Ακολουθούν ορισμένοι από αυτούς τους μύθους που «κυκλοφορούν» στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά:

Εκπληκτικό βίντεο: Αν ο Ικτίνος και o Καλλικράτης είχαν όπλο την 3D τεχνολογία

Αν ο Ικτίνος και o Καλλικράτης είχαν όπλο την 3D τεχνολογία (1)

Η ανακατασκευή του Ιερού Βράχου μέσα από γραφικά και ένα υψηλής αισθητικής βίντεο από την oμάδα Whiskytree. Απολαύστε το.

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Χαλκιδικής 30/11 1/12"


Betarades
Οι αποδόσεις των αγώνων της Χαλκιδικής όπως μας τις έστειλαν από Ιαπωνία.