ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

12 απίστευτοι σωσίες διασήμων που εντοπίστηκαν στη Ρωσία

Σωσίες Ρωσία (6)    Σίγουρα σε μια χώρα με πληθυσμό περίπου 150 εκατομμύρια κατοίκους δεν είναι και τόσο απίθανο να βρεις άτομα που μοιάζουν με κάποιον άλλο.
    
 Οι παρακάτω περιπτώσεις ωστόσο θα σας εκπλήξουν με την απίστευτη ομοιότητα που παρουσιάζουν απλοί άνθρωποι από την Ρωσία με μεγάλους σταρ του Hollywood.

"Αφαιρέθηκε από το WRC το Ράλι Ακρόπολις"


Η FIA αποφάσισε να αφαιρέσει το Ράλι Ακρόπολις από το πρωτάθλημα του WRC για το 2014.

" Κλοτσιά στο πρόσωπο και αιμορραγία τερματοφύλακα στο γήπεδο!"(video)

Τέσσερα ράμματα χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Λουκέρνης, Ντάβιντ Τζίμπουνγκ, για να αποκατασταθεί η ζημιά στο πρόσωπό του μετά από σκαριά αντιπάλου του. "Πλημμύρισε" από αίματα το γήπεδο!
Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς της Γκασχόπερς δεν πρόσεξε καθόλου στην προσπάθειά του να σκοράρει και τραυμάτισε σοβαρά τον Τζίμπουνγκ. Χρειάστηκε μάλιστα ο 29χρονος τερματοφύλακας να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν τα τραύματά του που είχε αποκομίσει. Το ένα εξ αυτών μάλιστα ήταν μεγαλύτερο των πέντε εκατοστών.

2.500 σελίδες δικογραφία και άρση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων

ierissos skg 14apr2Προθεσμία ζήτησαν και πήραν οι 27 κατοίκοι από την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη που κλήθηκαν να καταθέσουν ανωμοτί στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης για κινητοποιήσεις και γεγονότα που συνέβησαν έως και 25 Αυγούστου 2013 κι αφορούν την εξόρυξη χρυσού.

Όλοι θα καταθέσουν με υπόμνημα την ερχόμενη Παρασκευή.
Η υπεράσπιση έλαβε ογκωδέσταστη δικογραφία 2.500 σελίδων και ....