ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ


    Από το δήμο Αριστοτέλη δόθηκε πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα ανακοίνωση, που αναφέρεται στις συντονισμένες ενέργειες,  που ακολουθούνται από τη δημοτική αρχή για τον έλεγχο της ποιότητας των δικτύων ύδρευσης σ' όλο το δήμο αλλα και κατ' επέκταση στο ζήτημα που ανέκυψε με την ανίχνευση αρσενικού σε παλιά γεώτρηση του Νεοχωρίου, όπου εντοπίστηκε από το ΚΕΠΑΜΑΧ υπέρβαση των επιτρεπομένων ορίων, που προβλέπει η Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. 

    Όπως επισημαίνεται το πρόβλημα που ανέκυψε θα επιλυθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη διάνοιξη νέας υδρευτικής γεώτρησης.

ΜΠΑΣΚΕΤ:"Το πρόγραμμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την νέα περίοδο"


Αναλυτικά το πρόγραμμα των "πορτοκαλί" για τον 2ο όμιλο του βορρά της Γ' Εθνικής.

ΜΠΑΣΚΕΤ:"Η κλήρωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Γ' Εθνική"


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του  δεύτερου ομίλου του Βορρά της Γ Εθνικής που συμμετέχει και η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 13 Οκτωβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου.

"Το πρόγραμμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο"

Αναλυτικά το πρόγραμμα των "πορτοκαλί":

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας


Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετής διάρκειας. Έτσι τελείωσε αίσια το «σήριαλ» της μεταγραφής του στον «δικέφαλο» μετά την πρώτη ατυχή συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τους ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Κι εκεί που οδηγείς αμέριμνος, ξαφνικά… (Απίστευτο βίντεο)

Κι εκεί που οδηγείς αμέριμνος, ξαφνικά...
Σε αυτό το απίστευτο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα που είχε εγκαταστήσει ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στην Ταϊβάν, το περιστατικό που συνέβη χθες δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις σκηνές δράσης που βλέπουμε σε ταινίες του Steven Spielberg ή του Michael Bay. Προσέξτε την κορυφή του βουνού στο 3ο δευτερόλεπτο για να πάρετε μια μικρή ιδέα του τι ακολουθεί…