ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η Ελλάδα θέλει το Euro του 2020!


Η πολιτεία άναψε το "πράσινο φως" στην ΕΠΟ για να θέσει η χώρα μας υποψηφιότητα για τη διοργάνωση ενός ομίλου του Euro 2020.

"Νικηφόρο το φιλικό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Νίκη στο φιλικό των "πορτοκαλί". 
Αυτή την φορά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ επικράτησε με 2-3 μέσα στο Πλαγιάρι.

Σκουριές: Προσπαθούν να δημιουργήσουν επεισόδια


Περίπου 20 με 30 γυναίκες βρέθηκαν σήμερα στην είσοδο των Σκουριών με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια αλλά δεν τα καταφεραν .

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΠΑ ΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ?


Το ερώτημα αυτό ανέκυψε, όταν διαβάσαμε το βασικό λόγο διένεξης ανάμεσα σε μια εταιρεία ποτοποιίας και τους επικεφαλής του αντιμεταλλευτικού «αγώνα».

Έχασε πολύτιμους βαθμούς η Ελλάδα - Και ο πρωταθλητής στα προκριματικά του Champions League

«Ζορίζουν» τα πράγματα για την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς κινδυνεύει από τη σεζόν 2014-2015 να αγωνίζεται ο πρωταθλητής της χώρας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι απ'ευθείας στους ομίλους. 

Skouries:Οι ηθικοί αυτουργοί θα πάνε φυλακή; (βίντεο)

Συνέντευξη με θέμα την Εξόρυξη Χρυσού, με τον Δήμαρχο κ. Χ. Παχτα και τον κ. Βλαχόπουλο,  παρακολουθήσαμε στο τοπικό κανάλι της TV SUPER. Μία συνέντευξη στην οποία συμφώνησαν και οι δύο και δόθηκαν 
απαντήσεις και για το περιβόητο κυάνιο και για το αν θα χαθούν τα νερά από την περιοχή. Ο  Δήμαρχος κ. Χ. Παχτας αφού εξήγησε  ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί κυάνιο και δεν πρόκειται να χαθούν τα νερά και συμφώνησε και η αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε ότι όλα γίνονται με σκοπιμότητα και πρέπει οι ηθικοί  αυτουργοί να βρούν τον δρόμο της δικαιοσύνης.  "οψόμεθα".

"Η Σάλκε επιβίωσε από τον κίνδυνο του ΠΑΟΚ"(videos)


Η Σάλκε πέρασε με 3-2 από την άδεια Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει υπερπροσπάθεια έτσι ώστε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, όμως, η απουσία του κόσμου του σε κομβικά σημεία ήταν αυτή που του κόστισε…