ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Υπάρχουν gay ποδοσφαιριστές και στην Ελλάδα! Ποιοι είναι και που παίζουν μπάλα;

    Ο ένας έπαιζε μονό με τον συγκάτοικό του, ο άλλος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τη γυναίκα του την ώρα που "έβαζε γκολ" σε παλιό συμπαίκτη του, ο τρίτος "ψώνιζε" αγόρια από σχετικό πρακτορείο. 
    Όπως και να’ χει οι ποδοσφαιριστές που επέλεξαν να πνίξουν τη μοναξιά τους ο ένας στην αγκαλιά του άλλου δεν είναι λίγοι και όπως αποκαλύπτεται παίζουν και στην Ελλάδα.
    Ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν ντοπέ λόγω υπερβολικής τεστοστερόνης έχουμε συναντήσει. Ποδοσφαιριστές, όμως, που να λατρεύουν -μετά τους αγώνες- το ντουζ λόγω της αδυναμίας τους στο ίδιο φύλο, όχι!

"28 οι ομάδες των δυο ομίλων στη νέα football league"

28 οι ομάδες στη νέα Φούτμπολ Λιγκ
    Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της τη συμμετοχή 28 ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Η κατηγορία θα χωριστεί σε δύο ομίλους, με 14 ομάδες να απαρτίζουν τον κάθε όμιλο.
    Τις θέσεις που άφησαν οι Κέρκυρα, ΑΕΚ και ΑΕΛ, θα πάρουν οι Βατανιακός, Πανηλειακός και Ζάκυνθος. Σε περίπτωση δήλωσης αδυναμίας του Πανσερραϊκού να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, η Γλυφάδα θα τον αντικαταστήσει.
Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Πιάστηκε στα σαγόνια του κροκόδειλου και σώθηκε από θαύμα! (video)

Σε θαύμα θα πρέπει μάλλον να αποδώσει το γεγονός πως είναι ζωντανός και με το κεφάλι του στη θέση του ο εκπαιδευτής κροκοδείλων, στο βίντεο που ακολουθεί.Ο κροκόδειλος έκλεισε τα σαγόνια του με το λαιμό του εκπαιδευτή ανάμεσά τους χωρίς όμως να τον σκοτώσει.
Ο 27χρονος Pravit Suebmee από την Ταϊλάνδη φαίνεται να τρίβει το ρύγχος του κροκόδειλου με ένα ραβδί ενώ ένας συνεργάτης του κρατά το ερπετό από την ουρά.
Στη συνέχεια γονατίζει, προσεύχεται και βάζει το κεφάλι του μέσα στο κεφάλι του άτυχου κροκόδειλου. Αλλά το ερπετό κάνει μάλλον αυτό που του λέει η φύση του: κλείνει τα σαγόνια του με το κεφάλι του Ταϊλανδού ανάμεσα κι αρχίζει να τον ταρακουνά. Πολύ γρήγορα ο Suebmee απελευθερώνεται και απομακρύνεται κρατώντας το λαιμό του.

Δείτε σε βίντεο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη σε δράση

Δείτε σε βίντεο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη σε δράσηΑπό ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί...
 και επίσημα η απόκτηση του Τζον Ίμπεχ από την ΠΑΕ Άρης. Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι οι ιατρικές εξετάσεις.
Δείτε σε βίντεο στιγμές από την καριέρα του 27χρονου μεσοεπιθετικού:

"Ο Αγιασμός του Μ.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ μέσα από την κάμερα του blog" (video)



Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά, σε όλα τα τμήματα του Απόλλωνα και συνέχεια στις επιτυχίες των προηγούμενων ετών.

"O Μίμης Πλέσσας, την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, στην Αρναία" (video)


    Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αριστοτέλεια 2013» ο Μίμης Πλέσσας, την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, παρουσιάσε μια μοναδική συναυλία μαζί με τους συνεργάτες του, στην Αρναία Χαλκιδικής. 

    Μαζί με τον μοναδικό Δημήτρη Μπάση, την Εύη Σιαμαντά, τον Σπύρο Κλείσσα, την Fide Koksal και τους μουσικούς του.

Δείτε το βίντεο: