ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο Θεσσαλονικιός που "κερνάει" τους Ολλανδούς μπουγάτσα και ελληνικό καφέ (vid)

VIDEO: Ο Θεσσαλονικιός που "κερνάει" τους Ολλανδούς μπουγάτσα και ελληνικό καφέΜια μικρή επιχείρηση, από Έλληνα μετανάστη, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε μια μικρή πόλη της Ολλανδίας. Όπως θα δείτε από το βίντεο που ακολουθεί οι Ολλανδοί...
έχουν μάθει την μπουγάτσα και τον ελληνικό καφέ χάρη σε έναν νέο από την Θεσσαλονίκη .
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA:



Μόνο ανδριάντα δεν έστησε Αλβανική ιστοσελίδα για τους νεκρούς δραπέτες

Εθνικιστικό παραλήρημα υπέρ των φονιάδων-δραπετών ομοεθνών τους σε δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας shekulli.com.al. Διαβάστε την περίεργη στάση που κρατάει απέναντι στους κατά συρροή δολοφόνους η δημοσιογράφος Nikoleta Kovaçi:




Καρκίνος σε κουτί! Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία για το πως γίνονται τα "πατατάκια" Pringles

   Για να κατανοήσουμε τη φύση των Pringles και άλλες μάρκες που στοιβάζονται, ξεχάστε την έννοια ότι προέρχονται από πραγματικές πατάτες. Με κανένα αναγνωρίσιμο τρόπο.

Η Εταιρεία...
Pringles (σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τους φόρους που επιβάλλονται κατά των «τροφίμων πολυτελείας», όπως τα τσίπς στο Ηνωμένο Βασίλειο), υποστηρίζουν ότι η περιεκτικότητα της πατάτας στά τσίπς τους είναι τόσο χαμηλή ώστε να μην είναι τεχνικά άρτια πατατάκια.
Οπότε, αν δεν αποτελούνται από πατάτες, τι ακριβώς είναι;

"Πανούσης for ever"(vid)



Δείτε ένα μικρο απόσπασμα του Τζιμάκου από το "Κεντρί".

Η Αθηναϊκή Κομπανία στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής (βίντεο φωτο)

   Κατάμεστος ο αύλειος χώρος του Δημοτικού Σχολείου του Παλαιοχωρίου το Σάββατο 6/7/2013 με κατοίκους από όλο το Δήμο Αριστοτέλη και την Αθηναϊκή κομπανία σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .