ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Βιεϊρίνια: Ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

O πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ έχρισε φαβορί την Μπάγερν για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο "δικέφαλος του βορρά" θα τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι-οφ.
 Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια στη Nova:
Για το πώς ζει τα ματς του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ
«Απ έξω είναι δύσκολο να πω κάτι. Καταλαβαίνω πως τα παιδία θέλουν το καλύτερο και θέλουν να κερδίσουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος των πλέι οφ που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα αλλά και για τους παίκτες».

Για τη νίκη στην Τρίπολη
«Μια νίκη εκτός έδρας είναι πάντα πολύ σημαντική για τους παίκτες. Κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Τρίπολη και πλέον έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την κατάσταση και την ροή των πραγμάτων στα πλέι οφ»

Το ΣΤΕ δημοσίευσε την απόφαση του για τα Μεταλλεία Χαλκιδικής

Με την 1492/2013 απόφαση του Ε΄ Τμήματος (7μ.) του Δικαστηρίου απορρίφθηκε αίτηση .......
ακυρώσεως κατά της υπ΄ αριθμ. 201745/26.7.2011 κ.υ.α. περί εγκρίσεως των περιβαλλοντικών όρων του έργου: «α) Μεταλλευτικές-Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας και β) Απομάκρυνση, Καθαρισμός και Αποκατάσταση Χώρου Απόθεσης Παλαιών Τελμάτων Ολυμπιάδας», με δικαιούχο την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.Μ.Β.Χ.».
Με την απόφαση αυτή κρίθηκαν, ειδικότερα, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Ξαναχτύπησε η ΚΛΑΝΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Θεοδωρίδης: “Πόντιοι: Από πού κι ως πού Έλληνες;”



Μετά τα Ίμια έχει άποψη και για του Πόντιους ο κύριος…

Το κορυφαίο ξεχασμένο video των ΑΜΑΝ με τη τρελή μάνα και το φλώρο γιο!

Όλοι όσοι λατρεύουμε τους ΑΜΑΝ έχουμε δει και ξαναδεί άπειρες φορές τα videos τους. Κάποια videos όμως είναι αδικημένα από την ιστορία.
Έχουν ξεχαστεί παρά τις θεϊκές ατάκες και ερμηνείες τους. Ένα από αυτά είναι αυτό που ακολουθεί. Πρωταγωνιστές η τρελή ελληνίδα μάνα, ο φλώρος γιος και η δολοφονική φρυγανιά! 

Κορυφαία στιγμή:
 Ο "διάλογος" στην ουρά του νοσοκομείου!

Ξηγήθηκε... i pad στους πρωταθλητές ο Ιβάν!

Ξηγήθηκε... i pad στους πρωταθλητές ο Ιβάν!


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έκανε δώρο...

BOMBA"Εκτός Ευρώπης ο Άρης λόγω 99"

"Εκτός Ευρώπης ο Άρης λόγω 99"
Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προέβη ο Γιάννης Κόντης μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis τονίζοντας ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς για όσο...
χρόνο διαρκέσει η ρύθμιση του άρθρου 99 ο Άρης δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού ούτε η ΟΥΕΦΑ χορηγεί άδεια λόγω εισόδου σε πτωχευτικό κώδικα. 
«Η ΠΑΕ Άρης δεν παρέστη καν στην ΕΠΟ, δεν κατέθεσε τον φάκελο για αδειοδότηση. Ακούω σαν δικαιολογία το 99. Είναι μια τεράστια αρλούμπα. Αφενός λόγω του 99 δεν μπορεί να πάρεις άδεια, από την άλλη όμως καταθέτεις τον φάκελο ώστε αν έρθει επενδυτής και δει σοβαρά το θέμα αρχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με πιστωτές και άλλους, μπορεί να βγει η ομάδα από το 99 οπότε θα μπορεί να πάρει και άδεια. Αυτός που το κάνει, το κάνει για να αποτρέψει με άλλον τρόπο τον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει. Και κάτι ακόμη. 

Γκάφα ολκής από τον Τσίπρα- Μπέρδεψε τη Ναόμι Κλάιν με τη Ναόμι Κάμπελ! (VIDEO)


Τη Ναόμι Κλάιν, συγγραφέα του δημοφιλούς βιβλίου που αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο την απαρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, με Ναόμι Κάμπελ...,
"γαζέλα" της πασαρέλας, φαίνεται σε βίντεο ότι μπέρδεψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Κροατία στα πλαίσια του 6ου Subversive Forum.
Ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε νέα γκάφα ολκής, μετατρέποντας τη συγγραφέα... σε μοντέλο κατά τη διάρκεια μάλιστα εκδήλωσης στο Ζάγκρεμπ, που συμμετείχεμε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ,

Πόσα “κρακ” μπορεί να κάνει ένα ανθρώπινο σώμα; (vid)

Έχετε αναρωτηθεί πόσα “κρακ” μπορεί να κάνει ένα ανθρώπινο σώμα; Σκέφτεστε σίγουρα, τι είναι το “κρακ”.
Πρόκειται για τον θόρυβο που κάνουν οι κλειδώσεις και τα κόκαλα μας και μοιάζει σαν να σπάει ένα κλαράκι. Το κάνουν πολλοί άνθρωποι όταν τεντώνουν τα χέρια τους και πιέζουν τα δάχτυλα τους. Φέρτε έναν πιανίστα στο μυαλό σας που τεντώνει τα δάχτυλα του πριν το κονσέρτο. Στο βίντεο που θα δείτε δεν θα πιστεύετε πόσα σημεία του ανθρώπινου σώματος μπορούν να παράξουν αυτόν τον ήχο.