ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Βρέθηκε το έγγραφο σταύρωσης του Ιησού! (pics)


Πού βρέθηκε το έγγραφο σταύρωσης τουΙησού; Διαβάστε το μεταφρασμένο κείμενο του εγγράφου σταύρωσης του Ιησού.
Το συγκλονιστικό αυτό έγγραφο σταύρωσης του Ιησού (αντίγραφο του οποίου βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω), παρέμεινε μέχρι το 1309 μ..Χ. τελείως άγνωστο οπότε βρέθηκε στη γνωστή σε όλους σήμερα για τον καταστροφικό σεισμό πόλη (L’Aquila) της Κεντρικής Ιταλίας (κοντά στην οποία έχει ανακαλυφθεί η αρχαία ρωμαϊκή πόλη του Αμιτερνο, όπου βρέθηκε το σπίτι του Πόντιου Πιλάτου).
Το 1381 μεταφέρθηκε το έγγραφο σταύρωσης του Ιησού στην Κωνσταντινούπολη επί των ημερών του Πατριάρχου Ιερεμίου.Το έγγραφο σταύρωσης του Ιησού μεταφράστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Διονύσιο, κατά το έτος 1643.
Διαβάστε τη μετάφραση του εγγράφου σταύρωσης του Ιησού:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Μυστηριώδης ρουφήχτρα «καταπίνει» κυριολεκτικά τα πάντα!

Μια τρομακτική ρουφήχτρα κατέγραψαν δύο άνθρωποι στην περιοχή Dviete τηςΛετονίας, στις 18 Απριλίου. Στο βίντεο που ακολουθεί, η ρουφήχτρα φαίνεται να καταπίνει κυριολεκτικά ότι τραβάει κοντά της, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί...
ο λόγος που δημιουργήθηκε.






Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών ¨ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ¨ αποδίδει Ύμνους του Τριωδίου και της Μεγάλης Εβδομάδος



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ 26-4-2013 στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας,  η καθιερωμένη ΒΡΑΔΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών ¨Ο ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ¨  υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.

Τα νήπια της Αρναίας ψάλλουν τα ¨Κάλαντα του Λαζάρου¨


Τα νήπια του πρώτου και δεύτερου Νηπιαγωγείου Αρναίας έψαλαν στην κωμόπολή μας τα ¨Κάλαντα του Λαζάρου¨.