ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Απίστευτο: Μαγικό φίλτρο μετατρέπει το αναψυκτικό σας σε νερό!

Το πλαστικό αυτό μπουκάλι είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα φιλτραρίσματος, εμπνευσμένο από τη NASA, το οποίο είναι τόσο δυνατό, που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και κόκα κόλα σε νερό, όπως αποδεικνύεται και στο παρακάτω βίντεο.


Η συσκευή φιλτραρίσματος της OKO είναι βασισμένη σε τεχνολογία της NASA, που είχε δημιουργηθεί προκειμένου το νερό των αστροναυτών στο διάστημα να είναι πάντοτε «αγνό, φρέσκο και καθαρό».

Δείτε το βίντεο:

"UEFA:Ξεφεύγει η Τουρκία, σταθερά 12η η Ελλάδα"


Η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπενφίκα βελτίωσε τη συγκομιδή της Τουρκίας στην κατάταξη της UEFA και άνοιξε την "ψαλίδα" από την Ελλάδα. Η γειτονική χώρα προσπέρασε Ελλάδα και Βέλγιο με την πρόκριση του τουρκικού συλλόγου...

Θα "χτυπήσει" και το αεροδρόμιο Μακεδονία ο Ιβάν Σαββίδης!

Θα "χτυπήσει" και το αεροδρόμιο Μακεδονία ο Ιβάν Σαββίδης!
Αποφασισμένος να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Βόρειας Ελλάδας φαίνεται ότι είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, μέσα στα επόμενα σχέδια του...

"Super League: Η κλήρωση των play-off"

Super League: Η κλήρωση των πλέι οφ

Διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση των πλέι οφ στα γραφεία της Super League. ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική.

"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:ΡΑΝΤΕΒΟΥ bar"