ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

"Εκπομπή (από την εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης) αφιερωμένη στην Αρναία από το ΑΡΧΕΙΟ της ΕΡΤ" (vid+foto)



   Το επεισόδιο της εκπομπής «Η ΕΡΤ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ»με τίτλο «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΝΑΙΑΣ»  ήταν αφιερωμένο στην όμορφη κωμόπολη της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και τις ασχολίες των κατοίκων. 
   Οι κυριότερες ήταν τα μεταλλεία, η ύφανση χαλιών, η κτηνοτροφία και η γεωργία.Παρουσιάζονταν η μακραίωνη ιστορία της πόλης, ενώ η κάμερα της εκπομπής ξεναγήθηκε σε εργοστάσιο υφαντικής. 
   Γυναίκες της περιοχής περιέγραφαν τα στάδια δημιουργίας και παραγωγής των υφαντών, τον τρόπο χρησιμοποίησης του αργαλειού και την αγάπη τους για τις παραδοσιακές δημιουργίες.

   Θα δείτε γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα, με νοσταλγία οι παλιοί. Μικρά παιδιά στο βίντεο σήμερα είναι καταξιωμένα πρόσωπα στην κοινωνία μας. Άλλοι μεγαλύτεροι μας έχουν αφήσει.

Μπάσκετ"Οι σκόρερς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"





"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα" (Εμβόλιμη αγωνιστική)



27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Χαλκιδικής 3/4"

Betarades

Οι αποδόσεις των αγώνων της Χαλκιδικής όπως μας τις έστειλαν από Ιαπωνία.

Εντυπωσιάζει η νέα Τούμπα του Σαββίδη! (pics)


    Άλλος αέρας φυσάει πλέον στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που έχει αναλάβει την ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης.    Οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα πλέον εκτός από καθημερινές σχεδόν είναι και εντυπωσιακές, κάτι που δεν είχαν συνηθίσει ούτε οι παίκτες αλλά κυρίως ούτε και ο κόσμος της ομάδας.

    Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου μέχρι στιγμής έχει κάνει πραγματικότητα ότι εξαγγελία έχει κάνει με τελευταία αυτή της νέας (προσωρινής) Τούμπας. Ο Σαββίδης είχε δηλώσει ότι το υπάρχων γήπεδο θα αλλάξει ώστε να είναι πιο λειτουργικό για τους παίκτες πάνω από όλα αλλά και για τον κόσμο. Όπερ και εγένετο με την ανάδοχος εταιρεία ανακαίνισης (nomen architects) να δίνει στην δημοσιότητα ένα δείγμα των έργων σε απόλυτη αρμονία μετά των λόγων του «τσάρου» της Τούμπας.


ELDORADO GOLD: "ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ"



Ανοιχτή σε ορθολογικό διάλογο ακόμη και με «εκπροσώπους της ηχηρής μειοψηφίας», δηλώνει η Eldorado, ιδιοκτήτρια της Ελληνικός Χρυσός και της Χρυσωρυχεία Θράκης.

Τερματοφύλακας σπάει στο ξύλο οπαδό... (Video)

Τερματοφύλακας σπάει στο ξύλο οπαδό... (Video) | onsports.gr

Δεν του έφτανε η… τσαντίλα του για το γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και την ήττα της ομάδας του, ο πορτιέρο της Μπούρσασπορ είδε κι έναν φίλαθλο της Κασίμπασα να τον πλησιάζει απειλητικά με το σφύριγμα της λήξης.