ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Επίθεση καρχαρία!!!ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...VIDEO



Οι ομάδες της Formula 1 για το 2013

Ξεκινάει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 και όλες οι ομάδες είναι προετοιμασμένες για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στην Αυστραλία.
Το μόνο ακόμα που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι από ποιο τηλεοπτικό κανάλι θα παρακολουθήσουμε τη φετινή σεζόν της Formula 1. 
Ας δούμε όμως παρακάτω τις ομάδες που θα βρίσκονται σίγουρα στο grid της Μελβούρνης αυτό το Σαββατοκύριακο

Το βίντεο που προκάλεσε παγκόσμιες αντιδράσεις! Δείτε πως βασανίζουν τα ζώα, πριν φτάσουν στο πιάτο μας..


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Βόλτα με το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη του 1988


Ο χρήστης KnightRiderKARR ανέβασε ένα video στο youtube που δείχνει πώς ήταν η Θεσσαλονίκη πριν από 25 χρόνια. Η διαδρομή που ακολούθησε ήταν από Αντωνίου Χόνδρινου στη Πυλαία μέχρι τη Νέα Κρήνη.
Δείτε στο παρακάτω video πόσο διαφορετική ήταν η πόλη τότε σε σχέση με το σήμερα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Όλοι οι Έλληνες και οι Απόδημοι αδελφοί μας , πάντα κρατούν στα χέρια τους την Ελληνική Σημαία , είτε αυτό γίνεται σε παρελάσεις είτεσε εθνικές γιορτές, είτε κοσμούν όλα τα κρατικά κτήρια ή τα σπίτια μας .

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά το ΙΝΚΑ


Να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη χώρα προέλευσης των προϊόντων

Να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα προϊόντα που αγοράζουν και να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη χώρα προέλευσής τους καλεί τους καταναλωτές το ΙΝΚΑ.
«Αρκετά προϊόντα αναφέρουν στη συσκευασία τους πως είναι ελληνικά, όμως με μια πιο προσεκτική ματιά, το ΙΝΚΑ διαπίστωσε πως γράφουν ότι συσκευάζονται ή παρασκευάζονται από ελληνική εταιρεία, ενώ ταυτόχρονα δεν αναγράφεται η χώρα προέλευσης - παραγωγής».

ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ: «ΘΗΣΑΥΡΟΣ... Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ», ΧΡΥΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: «ΑΝΘΡΑΚΑΣ... Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ»!!! ΓΙΑΤΙ???

Λιγνίτης Πτολεμαϊδας: "Λευκός καπνός" γι' αυτή την επένδυση...
Χρυσός Χαλκιδικής: "Μαύρος καπνός" γι αυτή την επένδυση... Γιατι???

 Η αντίφαση που περιγράφει ο τίτλος, νόμιζουμε ότι αντικατοπτρίζει απόλυτα την επικοινωνιακή... πραγματικότητα, που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα.

"Βόμβα" μεγατόνων από τον Ιβάν Σαββίδη: Παίρνω τον ΠΑΟΚ και φεύγω!


Βόμβα μεγατόνων από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο οποίος με αφορμή την τιμωρία του Δημήτρη...
Σαλπιγγίδη – την οποία θεωρεί άδικη – υποστήριξε ότι εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο απόσυρσης του «δικεφάλου του Βορρά» από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ μετέφερε την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στην ποινή των έξι αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» είναι εξοργισμένος για το γεγονός ότι υπάρχουν αυθαίρετες ερμηνείες κανονισμών και υποστήριξε πως θέλει να παίζετε το «παιχνίδι» μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων.