ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή είναι η λίστα της Greenpeace με τα "μεταλλαγμένα" που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά!


Αυτή είναι η λίστα της Greenpeace με τα "μεταλλαγμένα" που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά!
Η Greenpeace δημοσίευσε τη λίστα με τα μεταλλαγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά . Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε την προέλευση
 των προϊόντων που καταναλώνουμε...

Ταυτοποιήθηκε το DNΑ απο 6 άτομα για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές


Μετά από τις μαζικές προσαγωγές που πραγματοποίησε η Αστυνομία και την διαμαρτυρία των κατοίκων για την μέθοδο της Αστυνομίας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, μετά την εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ........

Απίστευτο! Τεχνητό κρέας για χορτοφάγους


Οι επιστήμονές μας έμαθαν να καλλιεργούν τεχνητό κρέας – αυτή την εντυπωσιακή δήλωση έκαναν πρόσφατα Αμερικανοί μηχανικοί της εταιρείας Modern Meadow.

Παρουσίασαν μία μοναδική τεχνολογία παραγωγής τεχνητού κρέατος.
Η βάση της διαδικασίας είναι η παραγωγή ινών κρέατος από κύτταρα του μυϊκού ιστού ζώων, τα οποία έχουν ληφθεί μέσω βιοψίας. Αυτές οι ίνες συμπιέζονται σε διάφορα σχήματα, και στη συνέχεια καλλιεργούνται σε βιοαντιδραστήρα. Οι επιστήμονες που ανέπτυξαν την τεχνολογία αποκαλούν χαριτολογώντας τη συσκευή, που προσδίδει στην πρώτη ύλη το σχήμα της μπριζόλας, ως εκτυπωτή, ενώ την πρώτη ύλη ως βιομελάνια, τα οποία μπορούν να ζωγραφίσουν ένα φωτεινό μέλλον του κόσμου χωρίς βία κατά των ζώων.


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ



"ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ"

Με αυτή τη φράση και τα 3 σωματεία των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, καλούν την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδκής να δώσει βροντερό παρών στο συλλαλητήριο, που διοργανώνουν το προσεχές Σάββατο 2 Μαρτίου στις 11 το πρωί στη διασταύρωση της Μ.Παναγίας, για να ακουστεί, όπως αναφέρουν στη σχετική  ανακοίνωση "η αληθινή φωνή της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, η οποία από την αφάνεια βγαίνει στην επιφάνεια".

 Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγη ώρα τα σωματεία των εργαζομένων