ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;


Όσο η επιστήμη εξελίσσεται, οι ειδικοί καταφέρνουν να «εισχωρούν» όλο και περισσότερο στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αναζητώντας απαντήσεις στο ερώτημα «τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε;»

Τη στιγμή που εσείς αισθάνεστε να παραδίδεστε στα χέρια του Μορφέα, τα εγκεφαλικά σας κύτταρα, παραμένουν άγρυπνοι φρουροί, με την ενέργεια «στο κόκκινο» να πυροδοτεί νέες εικόνες και ακατανόητες ιστορίες. Με απλά λόγια, να βλέπετε όνειρα.

Γιατί όμως άλλοι βλέπουν «όνειρα γλυκά» και άλλοι καταδιώκονται από εφιάλτες; Τα όνειρα αποτελούν μυστήρια φαινόμενα, τα οποία οι ειδικοί έχουν αποκρυπτογραφήσει, μέχρι κάποιο βαθμό.

Θα θέλατε να είναι το παιδί σας στην θέση του ; Συγκλονιστικό σποτ για τα αδέσποτα ! (video)


Ένα σποτ γροθιά στο στομάχι , που περιγράφει τα όσα περνούν τα αδέσποτα και την κακοποίηση που υφίστανται .
Τα λογία είναι περιττά ,δείτε το εξαιρετικό video

Ζωγραφίζοντας την Αθήνα σε 2 λεπτά! (video)


Ένας φοιτητής της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας ζωγραφίζει με το πενάκι του την Αθήνα καταγράφοντας τη διαδικασία σε video!

Ο Παντελής Τρομπούκης είναι φοιτητής στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας! Ο ίδιος ζωγραφίζει με το πενάκι του την Αθήνα και καταγράφει αυτή τη διαδικασία σε βίντεο! Όπως λέει στην Athens Voice: 

«Αποφάσισα να απομονώσω ένα τμήμα της Αθήνας και να πειραματιστώ πάνω του.Αφορμή ήταν και μια άσκηση της σχολής, και εδώ θέλω να επισημάνω τα σημαντικά ερεθίσματα που μας δίνει η σχολή Καλών Τεχνών για ένα βήμα παραπάνω στους τρόπους έκφρασής μας. Για το τελικό αποτέλεσμα της προοπτικής πρόσθεσα και κάποιες δικές μου εικόνες από τις γωνίες της Αθήνας.» 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον καλλιτέχνη που δημιουργεί το Athensketch:

VIDEO: Προσπάθησε να σώσει την μπάλα και πέτυχε απίθανο τρίποντο!


VIDEO: Προσπάθησε να σώσει την μπάλα και πέτυχε απίθανο τρίποντο!
Όσες φορές και αν το προσπαθήσει, η Γκάμπριελ Γκάρι πάρα πολύ δύσκολα θα πετύχει ξανά το απίθανο τρίποντο που...
σημείωσε σε αγώνα γυναικείων ομάδων λυκείου στις ΗΠΑ.
Η Γκάρι προσπάθησε να σώσει την κατοχή της μπάλας και τελικά σημείωσε ένα εκπληκτικό καλάθι. Η νεαρή στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε 24 πόντους με επτά εύστοχα τρίποντα, κάνοντας ρεκόρ καριέρας.

Ο καλύτερος ξυλοκόπος του κόσμου! (video)

VIDEO: Ο καλύτερος ξυλοκόπος του κόσμου!

Η φράση "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο" ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο βίντεο. Ο εν λόγω ξυλοκόπος καταφέρνει να κόβει ένα κορμό σε κομμάτια χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Δείτε στο βίντεο την πατέντα που σκέφτηκε.