ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Αγία Σοφία: Εμφανίστηκαν οι Σταυροί κάτω από τον ασβέστη!


Επάνω στο παχύ στρώμα ασβέστη με τον οποίο καλύφθηκαν από τους Τούρκους, εμφανίστηκαν οι Σταυροί στο ναό της Αγίας Σοφίας του αιώνιου συμβόλου της Ορθοδοξίας, στην Κωνσταντινούπολη!

"Μικρά βιντεάκια από τον αγώνα Μπάσκετ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ"

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Καλλικράτεια 69-55" (Φωτορεπορτάζ)


Με νίκη συνέχισε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα Χαλκιδικής. Αυτή την φορά επικράτησε της Καλλικράτειας με 69-55.Να σημειωθεί ότι οι "πορτοκαλί" στους 10 τελευταίους αγώνες μετράνε 9 νίκες και μια μόλις ήττα μέσα στον Πολύγυρο με έναν πόντο.

"Οι αγώνες του Σαββάτου για την Α' Χαλκιδικής"

Πέντε αγώνες διεξήχθησαν για την Α' κατηγορία Χαλκιδικής και είναι οι εξής:

Ελληνική Σημαία 100. τ.μ στους Προμάχους για να φαίνεται και στην κατεχόμενη από τους γυφτοσκοπιανούς Μακεδονία! (pics)


Μια τεράστια Ελληνική σημαία εμβαδού 100 τ.μ. κατασκεύασαν οι νέοι των Προμάχων Αλμωπίας στην κορυφογραμμή του χωριού. Όλα οργανώθηκαν μέσω της ομάδας των νέων στο διαδίκτυο, και με την νεανική τους ορμή, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τα παιδιά με συλλογικότητα και δημιουργικότητα κατάφεραν να σχηματίσουν την γαλανόλευκη, η οποία διακρίνεται από χιλιόμετρα. Για να το πετύχουν, εργάστηκαν σκληρά δυο Κυριακές συλλέγοντας βράχους και τοποθετώντας τους στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο ΠΑΟΚ τιμά τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη

Ο ΠΑΟΚ τιμά τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη αρμόσφαιρα θα γίνει το απογευματινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, καθώς σήμερα συμπληρώνονται...