ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

"Δείτε το πιο «φανταστικό» γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!"


Σημειώθηκε σε τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης!
Ομολογουμένως πρόκειται για φανταστικό γκολ!

ΤΕΛΙΚΑ Ο «ΕΞΑΝΤΑΣ»... ΔΕΝ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ, ΑΥΤΟΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ...!

Για τη Ρουμανία έγιναν οι διορθώσεις για τα "λάθη" που ακούστηκαν.
Για τις παραλείψεις που είχε η έρευνα της Χαλκιδικής, θα γίνει
κσι 3η εκπομπή, σπό τον "ΕΞΑΝΤΑ" ή ό,τι έγινε έγινε;

Δύο μέρες πριν την αλλαγή του 2012, ανακαλύψαμε μια περίεργη «αλλαγή» στο βίντεο της ντοκιμαντερίστικης εκπομπής του «ΕΞΑΝΤΑ», που αφορούσε το α΄μέρος της έρευνας που έκανε με τίτλο «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»για την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή της Ρόσια Μοντάνα της Ρουμανίας.

Όπως θυμούνται καλά οι αναγνώστες μας, είχαμε εντοπίσει πως στο βίντεο, που προβάλλεται μέσα από την ταινιοθήκη του «ΕΞΑΝΤΑ», είχε«πέσει μαχαίρι» στα ονόματα του τραγουδιστή των U2 Μπόνο και του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος, τα οποία φιγουράριζαν ανάμεσα στις προσωπικότητες διεθνούς φήμης, που είχαν εκφράσει δημόσια την αντίθεση τους στην εξόρυξη χρυσού στη Ρόσια Μοντάνα, σε σχέση πάντα με το βίντεο, που προβλήθηκε στις 14/11/2012 από τη ΝΕΤ.

12… Μεσσί(ες) του 2013! (photos+videos)

is copy
«Ο νέος Μέσι», είναι η φράση που έχει ακουστεί περισσότερο από κάθε άλλη όταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει αίσθηση με την παρουσία του… To Onsports σας παρουσιάζει τους 12 «νέους Μέσι» του 2013…

"Οι Βρωμότουρκοι "σφάζουν" και την ιστορία! Η ντροπή της ταινίας 1453! "


Πρόκειται για την απόλυτη διαστρέβλωση της ιστορίας. Για βιασμό της ιστορικής αλήθειας. Για μια πραγματική ντροπή, για την οποία πολίτες στο Λίβανο διαμαρτυρήθηκαν απαιτώντας να σταματήσει η προβολή της ταινίας-σκουπίδι ,του φιλμ-προπαγάνδα των Τούρκων. Αφερόμαστε στην …υπερπαραγωγή 1453, που ελπίζουμε ότι δεν θα το δούμε να προβάλετε και στην Ελλάδα. Δεν πιατεύουμε να έχουν φθάσει τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μέχρι εκεί.

"Ανήλικοι Αλβανοί ποδοπάτησαν ελληνικές σημαίες στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής"

ALVANOI

Για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής τρεις ανήλικοι Αλβανοί ηλικίας οι δύο 15 και ο τρίτος 14 χρόνων,..... 

"Απολύθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι σε super market Αρβανιτίδη στην Κατερίνη επειδή συμμετείχαν σε απεργία"

Λίγες ώρες πριν από την έλευση του νέου χρόνου και οκτώ εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ στην Κατερίνη είδαν την πόρτα της εξόδου επειδή συμμετείχαν στην πανελλαδική απεργία των ιδιωτικών υπαλλήλων που είχε κηρύξει η ΟΙΥΕ στις 30 Δεκέμβρη.