ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ "ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ" ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ


Ρεπορτάζ από την "Καρφίτσα"  και το Λευτέρη Ζαβλιάρη για το πρωτοφανές συμβάν ξυλοδαρμού του 15χρονου γιού μεταλλωρύχου σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ. Διαβάστε το έχει πολύ ενδιαφέρον...

«Μπρονξ» της Χαλκιδικής μπορεί να χαρακτηριστεί η Ιερισσός μετά και τα τελευταία γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την τελευταία εβδομάδα με αφορμή φυσικά την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή των Σκουριών.

Μπορεί οι κάτοικοι να αντιδρούν λέγοντας πως το κυανιούχο νάτριο μπορεί να προκληθεί θανατηφόρο δηλητηριάζοντας τον υδροφόρο ορίζοντα, ωστόσο το μίσος και η κόντρα που έχει αναπτυχθεί έχει δηλητηριάσει τις ψυχές ανθρώπων, γειτόνων, ακόμα και μικρών παιδιών.

"Πήγαν για ποδόσφαιρο και το γύρισαν... στο πόλο!(video)"



Aπίστευτα πράγματα συνέβησαν στην  αναμέτρηση της FC Τόκιο με τη Βίσελ Κόμπε για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ιαπωνίας.
Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά όμως λίγο μετά την έναρξη άρχισε να βρέχει καταρακτωδώς μα αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να πλατσουρίζουν στον αγωνιστικό χώρο, πέφτωντας κάτω και να γίνονται μούσκεμα από το νερό και την λάσπη...
Δείτε το βίντεο με τα περιστατικά που σημειώθηκαν στον αγώνα της βρόχης!

Ο Χάμιλτον «έκλεψε» πάλι τη δόξα!

Ο Χάμιλτον «έκλεψε» πάλι τη δόξα! | onsports.gr

Μπορεί οι Φέτελ και Αλόνσο να είναι οι δύο διεκδηκητές του τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, ωστόσο ο Λιούις Χάμιλτον είναι αυτός που «κλέβει» τη δόξα!

"Άρης: Νέοι «πονοκέφαλοι» με τη δικαίωση Σηφάκη"


Στα ήδη υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα του Άρη, ήρθε να προστεθεί ένα νέο, καθώς η δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Μιχάλη Σηφάκη, με τους «κίτρινους» να καλούνται να πληρώσουν 988.000 ευρώ!

"Πλήρωσε από την τσέπη του το πρόστιμο ο Δώνης"


Σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση προχώρησε ο Γιώργος Δώνης που πλήρωσε από την τσέπη του το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά που επέδειξε o ίδιος στο ντέρμπι με τον Αρη.

"Ορισμός διαιτητών ΒΑΡΒΑΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"




 24/11/12 
11η αγωνιστική 

"“Ο Άλεξ ζει!” Συγκλονιστική συνέντευξη της ψυχολόγου που έζησε από κοντά την εξαφάνιση του ‘Αλεξ (video)"


Έγινε απαγωγή του, η οποία
 σχεδιάζονταν δύο χρόνια πριν την εξαφάνιση του!