ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

My name is Salpingidis, Dimitris Salpingidis!(videos)

My name is Salpingidis, Dimitris Salpingidis!(videos) | onsports.gr

O σεσημασμένος για το δολοφονικό του ένστικτο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, έγινε ο «σημαιοφόρος» που απαιτούσε η περίσταση, για την «απόδραση» της Εθνικής ομάδας από την Μπρατισλάβα. To Blog «ξεσκονίζει» τα 10 γκολ του διεθνούς επιθετικού με τη γαλανόλευκη φανέλα, μερικά από τα οποία αποδείχθηκαν «χρυσά» και ιστορικά!

Σλοβακία - Ελλάδα 0-1: Και... φύγαμε για Βραζιλία (photos+video)!

Σλοβακία - Ελλάδα 0-1: Και... φύγαμε για Βραζιλία (photos+video)! | onsports.gr

Μεγάλη ομάδα μπορείς να επικαλείσαι ότι είσαι, όταν κατορθώνεις ακόμα και στην κακή σου μέρα να πετυχαίνεις το στόχο και η Εθνική Ελλάδας πιστοποίησε και στην Μπρατισλάβα ότι δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, νικώντας τη Σλοβακία με 1-0.

ΕΙΝΑΙ "ΓΕΓΟΝΟΣ"... ΑΝΤΙΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΤ-3 (Βίντεο)

Την Ελλάδα μπορεί... Την αντικειμενική ενημέρωση σίγουρα όχι

Πολλές και αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η προκλητικά μονόπλευρη παρουσίαση του μεταλλευτικού ζητήματος, από την κατά τα άλλα "ενημερωτική" εκπομπή της ΕΤ-3 είναι "Γεγονός". (Δείτε εδώ το βίντεο της εκπομπής)

Μια εκπομπή που ενώ θα έπρεπε να φωτίσει όλα τα γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο εξάμηνο στην περιοχή μας, τα κουκούλωσε λες και δεν έγιναν ποτέ...

Και οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δεν έκαναν καμία ερώτηση στο "μέλος" του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", σε ότι αφορά τις ενέδρες σε εργαζομένους, τους ξυλοδαρμούς σε πολίτες, τους βανδαλισμούς σε ιδιωτικές περιουσίες, τις απειλές και τις προειδοποιήσεις για θανάτους παιδιών και τους εμπρησμούς στο δάσος των Σκουριών, που έχουν σημειωθεί το τελευταίο εξάμηνο. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ EURONEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ "ROSIA MONTANA" ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ (Βίντεο)

"Σώστε τη Ρόσια Μοντάνα" λέει το πανό,
που κρατούν στα χέρια τους οι οικολόγες κυρίες της φώτο

Σας θυμίζει κάτι;

Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου έχουμε δει αναρτήσεις και βίντεο, κυρίως σε αντιμεταλλευτικά blog, όπου γίνονται αναφορές για την επένδυση χρυσού που σχεδιάζεται στη "Ρόσια Μοντάνα", κατά πολλούς, το μεγαλύτερο εντοπισμένο κοίτασμα χρυσού στην Ευρώπη. 

Σε αυτές τις αναρτήσεις οι εγχώριοι  αντιδρώντες δημοσιεύουν τα πανάκριβα βίντεο μικρού μήκους, που έχουν φτιάξει οι Ρουμάνοι ομόλογοι τους οικολόγοι(;;;), (με τι λεφτά άραγε γίνονται και εκεί τέτοια βίντεο, όταν η Ρουμανία είναι η 2η φτωχότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;) για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη της Ρουμανίας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. (Δείτε εδώ)