ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

6 φαγητά που «σκοτώνουν» στην κυριολεξία!


Παρά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και την απολαυστική μυρωδιά τους, πολλά φαγητά μπορούν να αποβούν..
θανατηφόρα! Όποτε μη σας ξεγελάει ένα γευστικό και όμορφα σερβιρισμένο πιάτο, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην μας “βγει ξινό!” Εμείς θα σας παρουσιάσουμε έξι φαγητά που προκαλούν ακόμα και θάνατο, σε ορισμένες περιπτώσεις.




"Δείτε τι γίνεται όταν κεραυνός χτυπάει στη θάλασσα! (video)"


Κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας στο Bay of Kotor του Μαυροβουνίου, και λίγα λεπτά πριν την καταγραφή του παρακάτω βίντεο, μια σειρά κεραυνών στην απέναντι ακτή τράβηξε την προσοχή του Marko Tomašević, ο οποίος θέλησε να προσπαθήσει να καταγράψει έναν από αυτούς.
Σύντομα όμως βρέθηκε προ εκπλήξεως, καθώς ένας κεραυνός χτύπησε στη θάλασσα ακριβώς μπροστά από το σπίτι του, με αποτέλεσμα όπως δήλωσε να το νιώσει για τα καλά στο κορμί του...

Χαριστέας για Άρη: «Εγώ τελείωσα με αυτούς»

Χαριστέας για Άρη: «Εγώ τελείωσα με αυτούς»

Οριστικά μοιάζει να ράγισε το… γυαλί στη σχέση του Άρη με τον Άγγελο Χαριστέα και αιτία δεν είναι άλλη από την πόρτα του «Κλ. Βικελίδης» που βρήκε κλειστή ο Έλληνας επιθετικός όταν ζήτησε να προπονηθεί με τους «κίτρινους».

"ΠΑΟΚ: Ψάχνει δυνατό χορηγό ο Σαββίδης"

ΠΑΟΚ: Ψάχνει δυνατό χορηγό ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να προσελκύσει χορηγούς για τον ΠΑΟΚ από τη Ρωσία και δημοσίευμα κάνει λόγο για μεγάλη εταιρεία φυσικού αερίου.

Football League:«Δευτέρα η κλήρωση, με 18 ή 21 ομάδες»

«Δευτέρα η κλήρωση, με 18 ή 21 ομάδες»

Την Δευτέρα 24/9 θα διεξαχθεί τελικά η κλήρωση της Football League, με 18 ή 21 ομάδες, γεγονός που θα κριθεί από το αν η Super League κάνει αποδεκτό το αίτημα για άνοδο τεσσάρων ομάδων τη νέα σεζόν.

"Μπέρδεμα με τον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική"

Μπέρδεμα με τον Μακεδονικό στη Δ’ Εθνική

Την… αποκατάστασή του από την ΕΠΟ περιμένει ο Μακεδονικός, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στη Δ’ Εθνική, ωστόσο η FIFA είναι αυτή που θα αποφασίσει τελικά.

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ?"


Κάποια στιγμή και οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους
Τις σκεπάζουν οι εικόνες...
Αυτό ήταν το "ερώτημα-απάντηση"ανάρτησης, από την πλευρά των αυτόκλητων προστατών και των συμπαραστατών τους... 

Με φωτογραφίες επιχειρούσαν να "σβήσουν" αυτά, που άναψαν και κάποιοι απ' αυτούς, ενδεχομένως να έσβησαν κιόλας στις Σκουριές, στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Εμείς και πάλι, δε θα υποστηρίξουμε, ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε μάχες τύπου "αντάρτικου πόλης" μέσα σε δάσος, είναι όλοι συλλήβδην εμπρηστές και με ελλειπή... οικολογική συνείδηση.