ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

"ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1 -2"(foto-video)

Δύο και... Ρίγα ήταν για την Εθνική! (photos)

Χαρακτήρα πρωταθήτριας Ευρώπης έβγαλε στη Ρίγα η Εθνική και έκανε ήδη τα πρώτα... χιλιόμετρα στο ταξίδι προς τη Βραζιλία. Η Λετονία προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41', οι διεθνείς μας, όμως, αντέδρασαν άψογα και με τέρματα των Σπυρόπουλου και Γκέκα (57' και 69' αντίστοιχα) ανέτρεψαν την κατάσταση, επικράτησαν 2-1 και επιστρέφουν στη βάση τους με το πρώτο τρίποντο. Δοκάρι στο 0-0 είχε ο Μανιάτης.

"Παναθηναϊκός... σεισμός για Ντομινίκ Γουίλκινς (photos+videos)"


Οι Ελληνες φίλαθλοι είχαν την τιμή να τον δουν αγωνιζόμενο από κοντά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να πανηγυρίσουν μαζί του την κατάκτηση του πρώτου από τα έξι αστέρια. Ο human highlight film παραμένει ακόμα και τώρα ο κορυφαίος Αμερικανός παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη. Στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο βρέθηκαν 4.000 Παναθηναϊκοί. Στην πρώτη του προπόνηση (σαν σήμερα, 7 Σεπτέμβρη 1995) βρέθηκαν 15.000.

"Λετονία - Ελλάδα: Ξεκινά το ταξίδι της Εθνικής για Βραζιλία"

Λετονία - Ελλάδα: Ξεκινά το ταξίδι της Εθνικής για Βραζιλία

Έτοιμη να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 είναι η Εθνική μας ομάδα, καθώς το «ταξίδι» της ξεκινά από τη Λετονία και τη Ρίγα σήμερα το βράδυ (7/9, 21:30, ΜEGA).