ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

"Ε.Π.Σ.Χ.: Ιατρικές εξετάσεις ποδοσφαιριστών"


"Έγινε το ΜΠΑΜ από την Δόξα Χέρσου"


Στην πρώτη τοπική κατηγορία του Κιλκίς αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή οι άνθρωποι της ομάδας της Δόξας Χέρσου, μετά από πολυήμερες συσκέψεις.

"Στη Δ’ Εθνική και επίσημα ο Αγροτικός Αστέρας"

Στη Δ’ Εθνική και επίσημα ο Αγροτικός Αστέρας

Με επίσημη ανακοίνωση – πρόσκληση, η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι την νέα χρονιά, η ομάδα του Ευόσμου δήλωσε συμμετοχή στη Δ’ Εθνική.

"Μιχάλης Χατζηγιάννης feat. Ιουλία Καλλιμάνη - "Αξίζω" video clip από την ταινία Σειρήνες στη στεριά"


Δείτε το video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το soundtrack της ταινίας του Νίκου Περάκη "Λούφα και παραλλαγή - Σειρήνες στην στεριά" με τίτλο "Αξίζω. 

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ..." (2ο Μέρος)"

Οι προπαγανδιστικές πτήσεις εθισμού του "παρατηρητηρίου...",
στη θαλάσσια περιοχή του Στρατωνίου...

Το «παρατηρητήριο...» μετά από μια εβδομάδα περισυλλογής και διαλογισμού... «έσπασε» τη σιωπή του! 

Παρ’ όλα αυτά, η «εμπλουτισμένη»επανάληψη της ανάρτησης, που έκανε την περασμένη Δευτέρα, την οποία κατέβασε για να μας την ξανανεβάσει χθες, σου δίνει την αίσθηση, πως δεν έλειψε ούτε μια μέρα από κοντά μας...

Είναι φυσιολογικό, πως να αρκέσει μια μόλις εβδομάδα για να αποτοξινωθείς από τον εθισμό του ιδρυτή  και του περιβάλλοντος του, στο ψέμα, την προπαγανδιστική διαστρέβλωση και τη μιζέρια, που τους διακρίνει, σχεδόν 15 χρόνια τώρα.

"ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Vίdeο)"



Το blog της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη, φέρνει στη δημοσιότητα και προσφέρει σ’ όλο τον κόσμο της Χαλκιδικής, τους επισκέπτες της και φυσικά τους δημότες του Δήμου μας, ένα καταπληκτικό βίντεο διάρκειας 1λ και 30 δευτερολέπτων από μια υποβρύχια λήψη που έγινε το περασμένο Σάββατο 29 Ιουλίου, στο λιμάνι του Στρατωνίου και ανέβηκε πριν από λίγη ώρα στο ΥουTube.