ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

"Φωτογραφίες που θα αποκαταστήσουν την πίστη σου στην ανθρωπιά"




Ένα μικρό αφιέρωμα στην ανθρωπιά που κοντεύουμε να ξεχάσουμε πια! Το μόνο που ακούμε πλέον από τις τηλεοράσεις και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων είναι νούμερα και οικονομικοί όροι. Στο πλανήτη αυτό όμως, ζουν και άνθρωποι, με όλο τη σημασία της λέξης. Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα...








"Αμερικανος ηθοποιός στην απονομή των βραβείων Emmy, ευχαριστεί τους… Αγιορείτες μοναχούς!"


Προσέξτε τον όταν κάνει τον σταυρό του και στο τέλος που ευχαριστεί τους μοναχούς του Αγίου Όρους!

"Η απόφαση... μνημείο της Super League"

Η απόφαση... μνημείο της Super League

Τα... έφεραν από εδώ, τα... έφεραν από εκεί στη Super League και βγήκαν "λάδι" κατά το ήμισυ, οι ομάδες που δεν έλαβαν άδεια συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

"Επιτρέπονται οι μεταγραφές!"


Oπως αποφάσισε η ΓΣ της Super League....

"Με 16 ομάδες το νέο πρωτάθλημα"





Δεν πέρασε από ΕΠΟ και Superleague η πρόταση για αύξηση των ομάδων που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Διαβάστε ποιοι σύλλογοι τάχθηκαν υπέρ του συγκεκριμένου αιτήματος και ποιoι κατά.

" Γυναίκα ή μηχανή; Εξελιγμένα Ιαπωνικά She-Bot θολώνουν τα όρια "



Στο Χονγκ Κονγκ και στην έκθεση Expo "Ρομπότ σε κίνηση 2012" ένα από τα πιο εξελιγμένα (και πανέμορφα) ρομπότ στον κόσμο  ήρθε στη ζωή.

" Που βρίσκεται το.... 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου παγκοσμίως...??? "


Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛAΔΑ 

Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.

 Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης...

" 74χρονη σώθηκε από το φόρεμα της ενώ έπεφτε από τον 8ο όροφο (Video) "


Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μια 74χρονη στο Mariupol της Ουκρανίας, όταν στην προσπάθεια της να κάνει παρατήρηση σε κάποιους μουσικούς που την ενοχλούσαν ενώ ήθελε να κοιμηθεί..

Πατροκοσμάς για Ελλάδα & πόλεμο Συρίας: "Άν ο πόλεμος πιαστή από κάτω λίγα θά πάθετε"


Αν θεωρήσουμε ότι οι προφητείες έχουν κάποια βάση και δεν πρόκειται για αοριστολογίες που ενίοτε "πέφτουν μέσα" (άλλωστε ο Νοστράδαμος κατ'αυτόν τον τρόπο έγινε διάσημος: Από αυτά που επιβεβαιώθηκαν...όχι από αυτά που διαψεύστηκαν), τότε, εν πάση περιπτώσει εντυπωσιάζει μία "μελλοντολογική ανάγνωση των πραγμάτων" από τον Πατροκοσμά: Διαβάστε την και κρίνετέ την:

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ '' ΠΑΓΩΣΕΙ''‏


Ερευνητές από δύο πανεπιστήμια της Ισπανίας, προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί το σύμπαν εμφανίζεται να βρίσκεται σε διαρκή διαστολή και επιτάχυνση, κατέληξαν ότι κάποια στιγμή ο χρόνος θα τελειώσει!

"Τσιρίλο: «Ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ έκλεισε»"

Τσιρίλο: «Ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ έκλεισε»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο διέψευσε τα σενάρια παραμονής του στον ΠΑΟΚ.

"Πλησιάζει ο Κουμαλό στον ΠΑΟΚ"

Πλησιάζει ο Κουμαλό στον ΠΑΟΚ



Θετική φέρεται να είναι η απάντηση της Τότεναμ στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Μπογκντανί Κουμαλό, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη.

"Δεύτερος ο Μαρίνος Φυλαχτός στην Ολλανδία"


Ο Χαλκιδικιώτης Πρωταθλητής της δισκοβολίας Μαρίνος Φυλαχτός στην κατηγορία F42 κατέκτησε τη 2η θέση με βολή 39,77 μέτρα, στοΠανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ολλανδία.