ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

"Προς... ένωση FL και FL2!"


Στην ένωση της Football League με την Football League 2 είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει η ΕΠΟ, ώστε να δημιουργηθεί μία ενιαία επαγγελματική κατηγορία.

"Τα ελληνικά... θαύματα (vids)"


«Impossible is nothing», ήταν το σλόγκαν της εταιρίας 
που έντυνε την Ελλάδα στο Euro 2004! Το blog καταγράφει 
όταν οι Έλληνες αθλητές κάνουν τα αδύνατα δυνατά!

"Θέλει Ρονάλντο, Πουγιόλ ο Αβραάμ! (vid)"


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για πολλά θέματα λίγες μέρες πριν τη συγκέντρωση της Εθνικής μας ομάδας για την προετοιμασία ενόψει του EURO και αποκάλυψε πως θα ήθελε για συμπαίκτες τους Ρονάλντο και Πουγιόλ!

"Απάντηση ΠΑΕ Πανιώνιος: «Μόνο θυμηδία προκαλεί το αίτημα Εργοτέλη»"

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Μόνο θυμηδία προκαλεί το αίτημα Εργοτέλη»

Καυστική ανακοίνωση – απάντηση στην… ξαφνική, όπως χαρακτηρίζει, αίτηση της ΠΑΕ Εργοτέλης για αφαίρεση βαθμών από τον Πανιώνιο, εξέδωσε, σε ειρωνικό ύφος, η διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών.

"Ρίχνει... βόμβα στη Super League o Εργοτέλης"

Ρίχνει... βόμβα στη Super League o Εργοτέλης

Βόμβα στα θεμέλια της Super League και του πρωταθλήματος ρίχνει η ΠΑΕ Εργοτέλης, καταγγέλλοντας τη μη εφαρμογή δύο καταδικαστικών για την ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσεων και αντικανονική συμμετοχή της ομάδας της Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα, από τις 24 Ιανουαρίου 2012 και μετά.

"KI OMΩΣ: Αγνώστου ταυτότητας ζωντανός οργανισμός πλέει στον βυθό! [βίντεο]"



Βίντεο που αναρτήθηκε χωρίς διευκρινιστικές λεπτομέρειες στο youtube στις 27 Απριλίου 2012 προκαλεί αναστάτωση στην επιστημονική κοινότητα καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει ανακαλυφθεί ένας νέο είδος ζωής.

Η βαθέων υδάτων τηλεκατευθυνόμενη κάμερα του εντόπισε ένα πλάσμα που μοιάζει με μέδουσα ή Deepstaria Enigmatica, συμπέρασμα το οποίο οι επιστήμονες δεν δέχονται καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν εντοπίσει μέδουσα με όργανα, πλοκάμια η κεραίες. Και το πλάσμα αυτό φαίνεται να διαθέτει...

"Δηλώσεις του νομικού εκπρόσωπου του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Δημήτρη Μόκα"

mokkas

Ο Δημήτρης Μόκκας έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του Διγενή Λακκώματος, που έχει στριμώξει για τα καλά τον Άρη στην υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

''Θέλουν να μας ρίξουν''

τζημητρέας


Σαφή υπονοούμενα για τις σχέσεις συγκεκριμένων ομάδων, άφησε ο αμυντικός του Απόλλωνα Αρναίας,  Δημήτρης Τζημητρέας, μιλώντας στο Sport2310.gr. Παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στην ομάδα του.

"Δείτε φωτογραφίες από το μοναδικό μουσείο Origami στο Τόκιο"



Ένα μουσείο με σχέδια Origami υπάρχει στο Τόκιο, όπου μέσα βρίσκονται τα καλύτερα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί, από καλλιτέχνες αυτού του είδους!
Δείτε τα στις παρακάτω φωτογραφίες...







"Κοπάδι τεράστιων κυπρίνων δίνει απίστευτη χαρά σε απογοητευμένους ψαράδες!"



Οι ψαράδες καθώς γυρίζουν απογοητευμένοι προς το σπίτι τους, αφού δεν έπιασαν ούτε ένα ψάρι, γίνονται μάρτυρες ενός "θαύματος". 
Ένα κοπάδι τεράστιων κυπρίνων, τουλάχιστον 2 κιλών ο καθένας, χοροπηδάει εκστασιασμένο μπροστά στη βάρκα τους. Μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια η βάρκα γεμίζει από σπαρταριστά ψάρια, αφού πολλά πηδάνε μόνα τους μέσα. Ευτυχώς είχαν κάμερα και κατέγραψαν το γεγονός, αφού κανείς δεν θα τους πίστευε. Απολαύστε τη χαρά των ψαράδων... 

" Καταπληκτικές δημιουργίες ζόμπι από make up artist..."



Στις παρακάτω φωτογραφίες θα μπορέσετε να απολαύσετε μερικά "ζόμπι" τα οποία φυσικά τα έφτιαξαν καταπληκτικοί make up καλλιτέχνες!
Μάλιστα φαίνονται σαν να είναι τόσο αληθινά, που αρκετοί μπορεί να φοβηθείτε! Ειδικά αν δεν είστε λάτρεις τέτοιου είδους ταινιών...