ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

"Στοιχεία – σοκ για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!"


Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού. 

"Πήρε το φανάρι μαζί του….."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Στους κορυφαίους σκόρερ ο Ριβάλντο!"

Στους κορυφαίος σκόρερ ο Ριβάλντο!

Τρίτος εν ενεργεία σκόρερ σε όλα τα πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας, όλου του κόσμου, κατατάσσεται ο 39χρονος μεσοεπιθετικός της Σάο Πάολο, Ριβάλντο.

"Champions City! (vids)"


Οι οπαδοί της Σίτι μπορούν να κατακλύσουν τις παμπ του Μάντσεστερ και να γιορτάσουν. Η μεγάλη νίκη της ομάδας τους στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ (1-0), τους φέρνει μια ανάσα από τους πανηγυρισμούς για το πρώτο πρωτάθλημα Αγγλίας έπειτα από 44 ολόκληρα χρόνια. Μια προσφορά του Βινσέντ Κομπανί...

"Σας ευχόμαστε Καλή Πρωτομαγιά"

Καλή Πρωτομαγιά
www.apollonarneasfc.blogspot.com
Πρωτομαγιά ονομάζεται η πρώτη μέρα του Μαΐου, η οποία είναι μέρα αργίας (η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, για το εργατικό κίνημα είναι απεργία) για πολλές χώρες του κόσμου. Τις περισσότερες φορές η Πρωτομαγιά είναι συνώνυμη με την Παγκόσμια Μέρα των Εργατών (Εργατική Πρωτομαγιά), την ημέρα δηλαδή που τιμώνται οι αγώνες του εργατικού κινήματος.
Ο εορτασμός όμως της Πρωτομαγιάς, έχει τις ρίζες του στις παγανιστικές εορτές του παρελθόντος. Πολλά από τα αρχαία έθιμα έχουν επιβιώσει μέχρι και σήμερα. Η σημασία της ημέρας της Πρωτομαγιάς για τους αρχαίους λαούς οφείλεται στο γεγονός πως ημερολογιακά (για το βόρειο ημισφαίριο) η πρώτη ημέρα του Μαΐου βρίσκεται ανάμεσα στην Εαρινή Ισημερία και το Θερινό Ηλιοστάσιο, τοποθετείται δηλαδή στην αρχή της άνοιξης.