ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εθνική νέων: ΠΟΡΟΓΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3

Και στους νέους, πελάτες οι Πορτογάλοι

Η Εθνική νέων έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση στην Εσθονία επικρατώντας 3-2 της Πορτογαλίας με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro!
Το παράδειγμα της εθνικής ανδρών ακολούθησε η ομάδα νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 κάτω των 19! Με τους άνδρες να επικρατούν 1-0 της Ρωσίας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η αντίστοιχη των νέων επικράτησε κατά κράτος της Πορτογαλίας με 3-2 με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Euro όπου θα αντιμετωπίσει είτε τη Γαλλία είτε την Αγγλία.
Η ομάδα του Κώστα Τσάνα, μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να δικαιωθεί και στο 18’ ο Γιαννιώτας με πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στη συνέχεια όμως, και στο επόμενο λεπτό, ο Αντρέ Γκόμεζ κατάφερε να ξεπεράσει όλη την άμυνα της Ελλάδας και με πλασέ ισοφάρισε.
Η φάση που έκρινε ουσιαστικά και την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 37’. Τότε ο Ντάνιελ Μάρτινς έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η συνέχεια είχε «γαλανόλευκο» χρώμα και στο 42’ ο Κατίδης με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας.
Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Τσάνα συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού και με αντεπιθέσεις περισσότερο προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ που θα… τελείωνε την πρόκριση. Αυτό, ήρθε στο 69’ όταν ο Γιαννιώτας έκανε ωραία ενέργεια και με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κατίδης με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 3-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας στα ημιτελικά.Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ζε στο 94'.
Στις 12 Ιουλίου θα απουσιάσει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος στο 76’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου